DISTRACTIE-MAXIMA

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

+9
cTz
McLaren
mclocky
und3rcov3r
hGn ^
sunt_beat
Lulu
pOnT1nO
mnR
13 participanți

Scuzele mele

mnR
    mnR
    Utilizator
    Utilizator

Data de inscriere : 27/10/2009

Scuzele mele Empty Scuzele mele

Mesaj  mnR Mar 27 Oct 2009, 18:03

Deci sa incep.....
    Recunosc am intrat codat pe server,dar de ce!?. Findca aveam de invatat pt permisul auto, si asta mi-a trecut prin cap sa fac asta am facuto doar asa puteam sa invat ca altfel.....

inca odata scuze pt gestul care lam facut cheers cheers cheers
    pOnT1nO
    pOnT1nO
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/09/2009
    Localizare : Madagascar

Scuzele mele Empty Re: Scuzele mele

Mesaj  pOnT1nO Mar 27 Oct 2009, 18:09

eu zic unban...si papan a fost prins codat si i s'a acordat inca o sansa Exclamation cheers
    Lulu
    Lulu
    Banned
    Banned

Localizare : Ploiesti

Mesaj  Lulu Mar 27 Oct 2009, 18:13

macar sa imi dau si eu cu parerea..mie putin imi pasa daca joci sau nu pe server..dar orcum asta nu e o scuza..
    plus cand am vrut sa vorbesc cu tine pe mess..sa lamurim care a fost motivu ..incepusei sa ma iei la misto..plus ca mai si injurat..orcum succes...poate ai noroc!
    si inca un lucru..dece ai mai injurat pe forum ..dupa ce iti luasei ban ?!la fel si suspectzor ala..
    sunt_beat
    Scoala huK
    Scoala huK

Data de inscriere : 19/09/2009
    Varsta : 36
    Localizare : Braila

Mesaj  sunt_beat Mar 27 Oct 2009, 18:32

oricum are unban....nu a fost frumos ca a si injurat....
    hGn ^
    hGn ^
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Varsta : 31
    Localizare : La MaMa DraKu!

Mesaj  hGn ^ Mar 27 Oct 2009, 19:07

UNBAN hai ca daca l-am iertat pe kidor nu il iertam pe fratiorul mnR Wink Cine ma m-ai cicaleste pe mine
    und3rcov3r
    und3rcov3r
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  und3rcov3r Mar 27 Oct 2009, 19:47

he he a revenit mnr bv daca mai faci greseala sa joci codat sau sa injuri eu iti dau lama si apoi ban Wink lol! lol! lol! link
    mclocky
    mclocky
    Scoala huK
    Scoala huK

Varsta : 34
    Localizare : BERCENI CITY

Mesaj  mclocky Mar 27 Oct 2009, 20:21

e liber sa joace pana la urma?
    sunt_beat
    Scoala huK
    Scoala huK

Mesaj  sunt_beat Mar 27 Oct 2009, 21:16

DA!
    McLaren
    McLaren
    Liceu huK
    Liceu huK

Localizare : BRAILA

Mesaj  McLaren Mar 27 Oct 2009, 21:58

oooo bn ai revenit mnR de cand te astept mane sa iti dau o lama pe srv lol!
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Localizare : undeva departe.

Mesaj  cTz Mar 27 Oct 2009, 22:09

bravo Cool , de maine voi intra si eu codat.daca aveti norocul sa ma prindeti sa-mi dati o a doua sansa sa fie clar.gg baieti , va iubesc.

ps: poate nu va prindeti dar am spus'o ironic.daca am ajuns sa scoatem banul CODATILOR care pe deasupra au mai si injurat pe forum ca la usa cortului nu pot sa va spun decat ca mi-e rusine sa joc cu voi pe sv.astia sunteti , n-am ce face.tot asa ca merge bine , eu zic sa scoateti toate banurile barem sa jucam cu toti codatii.sa-i scoateti banul si lui irfan ca si el a jucat cu wall tot asa ca ii tremura piciorul stang din partea dreapta.
    CiCi_BaLeRiNa_3CiCiTa
    CiCi_BaLeRiNa_3CiCiTa
    Moderator
    Moderator

Varsta : 37
    Localizare : Bucuresti

Mesaj  CiCi_BaLeRiNa_3CiCiTa Mier 28 Oct 2009, 20:20

[b]codatu tot codat ramane...o alegere destul de ciudata...probabil k o a 2-a sansa pt Mnr o sa aduca mai multa buna dispozitie in comunitate...
    BenQ
    BenQ
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 11/10/2009
    Localizare : Satu Mare

Mesaj  BenQ Mier 28 Oct 2009, 20:52

eu zic..ca e un get frumos ca a postat pe forum dak poate sa joace...ca putea sa joacelinistit cu alt nume...si nu stia nimeni...deci merita o sansa....da mcar ai luat permisu Sad Smile)?
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  cTz Mier 28 Oct 2009, 21:14

BenQ a scris:eu zic..ca e un get frumos ca a postat pe forum dak poate sa joace...ca putea sa joacelinistit cu alt nume...si nu stia nimeni...deci merita o sansa....da mcar ai luat permisu Sad Smile)?

oricum el juca linistit cu alte nume de cand a luat ban asa ca nu vad nici o diferenta.da stiu ca e frumos faptul ca a facut un topic pe forum si au fost frumoase si acele topicuri facut de el pe forumul cel vechi in care le transmitea niste urari de bine mortilor nostrii,dar asta e.
    BenQ
    BenQ
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 11/10/2009
    Localizare : Satu Mare

Mesaj  BenQ Mier 28 Oct 2009, 21:20

cTz a scris:
    BenQ a scris:eu zic..ca e un get frumos ca a postat pe forum dak poate sa joace...ca putea sa joacelinistit cu alt nume...si nu stia nimeni...deci merita o sansa....da mcar ai luat permisu Sad Smile)?

oricum el juca linistit cu alte nume de cand a luat ban asa ca nu vad nici o diferenta.da stiu ca e frumos faptul ca a facut un topic pe forum si au fost frumoase si acele topicuri facut de el pe forumul cel vechi in care le transmitea niste urari de bine mortilor nostrii,dar asta e.
    e ctz toti gresim nici mie nu mia picat bn da na asta este....
    crypt
    crypt
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/10/2009
    Varsta : 38
    Localizare : baia mare

Mesaj  crypt Mier 28 Oct 2009, 23:01

Pe langa ca a fost codat,a mai facut si misto d noi cand am dezbatut cazul si dupa aia ne-a si injurat ca la usa cortului.Makr beat cand l-ai prins tu pe ursuletz a luat ban si nu a mai comentat,in schimb mnr da.+ d asta eu mai vorbesc cu mRn care are ban,se jura ca nu a avut cod,l-am banat nu ne-a injurat,nici nu se intoarce pe sv,sa ceara mila.+ca papan a avut cod doar mana aia nu aim!+ ca scuza asta am intrat cu aim pt ca invatam pt permis mi-se pare jalnica si patetica.+ delictul e cu atat mai grav intrucat u erai admin si trebuia sa banezi codati,nu erai un simplu player.Oricum dak are voie pe sv asta e,succes.
    vaNia
    vaNia
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 19/10/2009
    Varsta : 34
    Localizare : Bucuresti

Mesaj  vaNia Mier 28 Oct 2009, 23:22

stiu ca erau 2 PE SERVER.....mnR si mRn.....unuia i-am facut eu filmuletul acela pe de_kabul, cand avea aim...cine era ? ii incurc....ambii au jucat cu cod? Smile))
    crypt
    crypt
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/10/2009
    Varsta : 38
    Localizare : baia mare

Mesaj  crypt Joi 29 Oct 2009, 00:14

mnr era adminu,cel cu codu de pe kabul,iar mrn e tasu lu aimzor.
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  cTz Joi 29 Oct 2009, 10:41

crypt a scris:Pe langa ca a fost codat,a mai facut si misto d noi cand am dezbatut cazul si dupa aia ne-a si injurat ca la usa cortului.Makr beat cand l-ai prins tu pe ursuletz a luat ban si nu a mai comentat,in schimb mnr da.+ d asta eu mai vorbesc cu mRn care are ban,se jura ca nu a avut cod,l-am banat nu ne-a injurat,nici nu se intoarce pe sv,sa ceara mila.+ca papan a avut cod doar mana aia nu aim!+ ca scuza asta am intrat cu aim pt ca invatam pt permis mi-se pare jalnica si patetica.+ delictul e cu atat mai grav intrucat u erai admin si trebuia sa banezi codati,nu erai un simplu player.Oricum dak are voie pe sv asta e,succes.

sunt_beat a scris:oricum are unban....nu a fost frumos ca a si injurat....

ce vrei mai mult de atat?nu cred ca s-a sfatuit cu cineva cand a luat decizia asta , asta e.fiecare face ce vrea.cand mai prindeti vreun codat nu-l mai banati ma ca oricum va primi unban.va pierdeti timpul degeaba.
    @vania. mnR e cel dupa kabul,respectiv cel care acum si-a cerut scuze si a fost deja iertat de parca nu a facut nimic.
    sunt_beat
    Scoala huK
    Scoala huK

Mesaj  sunt_beat Joi 29 Oct 2009, 10:51

iarasi vb "vb frumos".....

ba ctz tu ti-ai cerut scz cand ai vb urat cu alexandra si cu tot serveru?eu nu imi aduc aminte asa ceva....macar el a avut bunu simt si si-a cerut fata de tine....haide pa
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  cTz Joi 29 Oct 2009, 11:02

sunt_beat a scris:iarasi vb "vb frumos".....

ba ctz tu ti-ai cerut scz cand ai vb urat cu alexandra si cu tot serveru?eu nu imi aduc aminte asa ceva....macar el a avut bunu simt si si-a cerut fata de tine....haide pa

cand am vorbit eu urat cu tot serveru? aberezi.si cu alexandra nu am vb urat , era undercover cu alt nume si vb cu blade despre un banchet sau ceva de genul si nu stiu cum a venit vorba despre nu stiu ce plata.atunci am spus'o in gluma ca plateste in natura.eu nu stiam cine este acel player pricepi? si te rog sa numai vorbesti prostii de genul cand am vb urat cu tot sv.
    tu te uiti la tine ce scrii?a jucat codat,a injurat pe forum de ne-au gasit dracii si te-ai gasit tu sa-i scoti banul ca si-a cerut scuze.daca te injura pe tine sigur nu il mai scoteai.plus de asta si cand l-am prins spunea de mine ca sunt p.rost si ca vrajeli ca el nu are aim.nici bunul simt sa recunoasca nu l-a avut.hai ca te las in pace ca n-am cum sa o scot cu tine la capat.

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin 01 Noi 2024, 01:18