DISTRACTIE-MAXIMA

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

+9
BuTuC
VOID
13
sunt_beat
cTz
und3rcov3r
Lulu
hGn ^
BenQ
13 participanți

domnul nostru admin...mayor ...bye..bye

BenQ
    BenQ
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 11/10/2009
    Varsta : 31
    Localizare : Satu Mare

domnul nostru admin...mayor ...bye..bye Empty domnul nostru admin...mayor ...bye..bye

Mesaj  BenQ Joi 29 Oct 2009, 19:47

limbaj adecvat unui admin ? etc etc...----> https://2img.net/r/ihimizer/i/31405826.png/
    hGn ^
    hGn ^
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/09/2009
    Localizare : La MaMa DraKu!

domnul nostru admin...mayor ...bye..bye Empty Re: domnul nostru admin...mayor ...bye..bye

Mesaj  hGn ^ Joi 29 Oct 2009, 19:55

cer coborare in grad:|NeutralNeutral Shocked
    BenQ
    BenQ
    Gradinita huK
    Gradinita huK

domnul nostru admin...mayor ...bye..bye Empty Re: domnul nostru admin...mayor ...bye..bye

Mesaj  BenQ Joi 29 Oct 2009, 19:57

adik la slot..oricum nush dc avea admin intra juca linistit eram eu cu el admin ..si full de codati ma chinuiam sa iau poze de la toti el se distra.....
    cer sa i se dea SLOT !
    Lulu
    Lulu
    Banned
    Banned

Localizare : Ploiesti

Mesaj  Lulu Joi 29 Oct 2009, 21:47

eh..a exagerat si el a spus la nervii..ce voii cand aveti nervii nu va vine sa injuratii..el doar ca nu a mai putut sa se stapaneasca Razz plus ca asta nu e un motiv de retrogradare..pentru asemenea cuvant..
    VIZIONEAZA ACEST VIDEO: AIIICII si poorma datii cu parerea..cand mai faceti asemenea sesizari..reclamati..punetiva si in locu inculpatului!
    und3rcov3r
    und3rcov3r
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 19/09/2009
    Localizare : Braila

Mesaj  und3rcov3r Joi 29 Oct 2009, 22:17

mda dar video e penal lol! lol! lol! lol!

si de bye nu l-am vazut niciodata vb asa cum spune lulu probabil la nervi a spus asta Smile
    hGn ^
    hGn ^
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Localizare : La MaMa DraKu!

Mesaj  hGn ^ Joi 29 Oct 2009, 22:19

a nu e nimic grav nu dc nu faceti o regula de genu:"TOTI PLAYERI SI ADMINI POT SA ISI COATA SI SA ISI BAGE "AIA" IN CE VOR" acu hai sa le dam gag la playeri ca ei sunt prosti eu sunt admin si in baga "aia" in tot sv Neutral (pff si va m-ai intrebati dc nu e sv-ul plin si nu da nimeni bani pt a se achita restantele .Pacat ca unu se lupta sa tina sv deschis ex:Sunt_Beat si alti ii doare fix in popou ei isi baga pe bani altora:|
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Localizare : undeva departe.

Mesaj  cTz Joi 29 Oct 2009, 22:46

hGn ^ a scris:a nu e nimic grav nu dc nu faceti o regula de genu:"TOTI PLAYERI SI ADMINI POT SA ISI COATA SI SA ISI BAGE "AIA" IN CE VOR" acu hai sa le dam gag la playeri ca ei sunt prosti eu sunt admin si in baga "aia" in tot sv Neutral (pff si va m-ai intrebati dc nu e sv-ul plin si nu da nimeni bani pt a se achita restantele .Pacat ca unu se lupta sa tina sv deschis ex:Sunt_Beat si alti ii doare fix in popou ei isi baga pe bani altora:|

eu zic ca se poate da doar un avertisment.nu a mai avut antecedente si plus de asta este un player f vechi.
    Lulu
    Lulu
    Banned
    Banned

Mesaj  Lulu Vin 30 Oct 2009, 00:06

prea exagerezii..odata ce nu a jignit pe nimeni..plus ca el nu este un admin care sa jigneasca pe unu si altu...
    nu cred ca mai are rost sa discutam despre acest lucru..owneri decid ..
    sunt_beat
    Scoala huK
    Scoala huK

Varsta : 36

Mesaj  sunt_beat Vin 30 Oct 2009, 06:48

benque tot tu esti tu cu gura mare...si tot tu folosesti comenzile interzise.....retrogradare la administrator...
    [29/10/2009 - 21:02:19] [BenQ] [Comanda: "amx_weapon 1"]
    [29/10/2009 - 21:02:40] [BenQ] [Comanda: "amx_weapon BenQ ak47"]
    [29/10/2009 - 21:03:12] [BenQ] [Comanda: "amx_weapon BenQ ak47 "]

si daca mai vad vreo comanda data degeaba aveti SLOT!
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Localizare : undeva departe.

Mesaj  cTz Vin 30 Oct 2009, 08:40

sunt_beat a scris:benque tot tu esti tu cu gura mare...si tot tu folosesti comenzile interzise.....retrogradare la administrator...
    [29/10/2009 - 21:02:19] [BenQ] [Comanda: "amx_weapon 1"]
    [29/10/2009 - 21:02:40] [BenQ] [Comanda: "amx_weapon BenQ ak47"]
    [29/10/2009 - 21:03:12] [BenQ] [Comanda: "amx_weapon BenQ ak47 "]

si daca mai vad vreo comanda data degeaba aveti SLOT!

bv benq =)))))
    13
    13
    Moderator
    Moderator

Mesaj  13 Vin 30 Oct 2009, 12:49

pt o comanda din aceasta capone a fost retrogradat la slot parca..
    VOID
    VOID
    Administrator
    Administrator

Varsta : 41
    Localizare : Casuta din Padure

Mesaj  VOID Vin 30 Oct 2009, 14:44

13 a scris:pt o comanda din aceasta capone a fost retrogradat la slot parca..
    nu capone , el a fost retrogat la slot ca avea 7 ore acumulate in 6 luni de zile si atunci cand intra injura pe server si ameninta adminii

kensyo a fost prins cu asta
    BuTuC
    BuTuC
    Gradinita huK
    Gradinita huK

domnul nostru admin...mayor ...bye..bye Empty re

Mesaj  BuTuC Vin 30 Oct 2009, 14:52

brava baietzi tineti tot asa eu oricum zic ca statutul de player nu vi l poate lua nimeni Very Happy
    BenQ
    BenQ
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  BenQ Vin 30 Oct 2009, 17:03

orice om greseste..la nervi cum ati zis ca bye din nervi a facuto..asa am facut si eu...scuzele mele Neutral...si multi admini au facut da nu au fost prinsi ...si dak credeti ca merit sa fiu retrogradat..e rau..alti admin nu mai intra pe server forum de luni de zile si au si functi mari...am facut si eu o greseala PRIMA..si uite Neutral ...iar o sa trebuiasca sa ma tog de uni sa le pup picioarele ..ca dak prind un codat sa ii deie ei ban...

Deci imi dati sansa sa raman la functia pe care o am sau nu ? ms de intelegere
    pOnT1nO
    pOnT1nO
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Localizare : Madagascar

Mesaj  pOnT1nO Vin 30 Oct 2009, 17:46

hai sa'i mai dam o sansa..cu condita ca nu mai foloseste comenzi din astea....
    Admin
    Admin
    Administrator
    Administrator

Data de inscriere : 17/09/2009
    Varsta : 34

Mesaj  Admin Vin 30 Oct 2009, 18:04

lu kenssyo ia dat cnv o sansa ?
    BenQ
    BenQ
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  BenQ Vin 30 Oct 2009, 18:06

la mn este prima abatare....
    Lulu
    Lulu
    Banned
    Banned

Mesaj  Lulu Vin 30 Oct 2009, 18:12

BenQ a scris:adik la slot..oricum nush dc avea admin intra juca linistit eram eu cu el admin ..si full de codati ma chinuiam sa iau poze de la toti el se distra.....
    cer sa i se dea SLOT !

cand a fost vb de bye..ai cerut repede retrogradare la slot..dar acum cand ai ajuns in locu lui consideri ca meriti iertat..
    - ramane la alegerea ownerilor..totusi stiiai ca poti fii retrogradat daca foloseste asemenea comenzi!
    BenQ
    BenQ
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  BenQ Vin 30 Oct 2009, 18:28

tiam zis si pe mess...de bye
    crypt
    crypt
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/10/2009
    Varsta : 38
    Localizare : baia mare

Mesaj  crypt Vin 30 Oct 2009, 19:11

la kenssyo ia dat cnva sansa?NU raspuns corect.La mnr ca a fost prins cu aim ia dat cnva sansa?DA!Deci adevarul e la mijloc undeva.S-ar putea ajunge la un compromis:adik dak mai greseste direct Slot!Ramane la alegerea ownerilor.

Ps:Benq dak esti nervos du-te bea un pahar cu apa la mine functioneaza.
    CiCi_BaLeRiNa_2CiCiTa
    CiCi_BaLeRiNa_2CiCiTa
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Varsta : 49
    Localizare : BUCURESTI

Mesaj  CiCi_BaLeRiNa_2CiCiTa Vin 30 Oct 2009, 19:37

eu zic sai dam cartonasul galben mai merita o sansa pt. ca este foarte activ pe servar
    sunt_beat
    Scoala huK
    Scoala huK

Varsta : 36

Mesaj  sunt_beat Vin 30 Oct 2009, 19:39

administrator 1 saptmana...daca vor mai urma aceste comenzi slot!
    BenQ
    BenQ
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  BenQ Vin 30 Oct 2009, 19:42

sunt_beat a scris:administrator 1 saptmana...daca vor mai urma aceste comenzi slot!
    si dak nu o sa le mai fac primesc inapoi functia Neutral ?
    PS. te asigur ca nu vor urma comenzile astea Neutral in veci

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin 01 Noi 2024, 02:17