Vania spune`mi si mie pt ce mi-ai dat Gag ... pe Kabull pt ca am zis "de ce draq schimbi numele ala tot mereu " nu am jugnit pe nimeni nu am ... vorbit obscen .. !!! ?? Domane Vania nu tzi se pare ca suferi asa unpik mai mult de tine Si de adminu`l pe care il ai ??
+2
Lulu
Jocker
6 participanți
!!!!!
Lulu- Banned
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : Ploiesti
- Mesaj n°2
Re: !!!!!
Jocker tie ti se pare normal sa faci acesta reclamatie pentru acel GAG?!
- acel gag nu dureaza mai mult de 5-10 minute..nu ai putut rezista 10 minute fara sa scrii in chat...
- acel gag nu dureaza mai mult de 5-10 minute..nu ai putut rezista 10 minute fara sa scrii in chat...
Jocker- Banned
Data de inscriere : 01/11/2009
- Mesaj n°3
Da ca nu mi-se pare normal sa suferi tat de tine ..
PS: daca injuram mai era cum mai era .. ca am spus "draq" GAG Ddoamneee unde duce si suferintza asta
PS: daca injuram mai era cum mai era .. ca am spus "draq" GAG Ddoamneee unde duce si suferintza asta
cryacc- Administrator
Data de inscriere : 19/09/2009
Varsta : 48
Localizare : BM
- Mesaj n°4
Jocker a scris:Nu ca nu mi-se pare normal sa suferi tat de tine ..
daca injurai primeai ban! nu gag
Jocker- Banned
Data de inscriere : 01/11/2009
- Mesaj n°5
Nu intzeleg de ce Raspundetzi voi in lokul .. Lui Vania !! este prob. Voastra ? Nu Atunci ramanetzi decat sa privitzi !!
Am vazut deseori de la anumitzi admini de pe server expresia " bagamish " si nu au primit nici macar un avertsment verbal !! pecand unplayer Normal de la un cuvand "draq" tre sahi ia gag .. !! Dc ? Voua Vi-se Pare NORMAL ? Mie unu`l NU
Am vazut deseori de la anumitzi admini de pe server expresia " bagamish " si nu au primit nici macar un avertsment verbal !! pecand unplayer Normal de la un cuvand "draq" tre sahi ia gag .. !! Dc ? Voua Vi-se Pare NORMAL ? Mie unu`l NU
vaNia- Gradinita huK
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°6
du-te si dracuieste in alta parte daca nu-ti convine , m-ai gasit, eu ala de sufar mereu , de dau banuri aiurea, de ma iau la cearta din orice , sa-ti zica baietii , sa vezi ca mereu sufar eu de mine , scandalagiu asa la astea 70 kg ale mele.
pOnT1nO- Gradinita huK
Localizare : Madagascar
- Mesaj n°8
warn?
VOID- Administrator
Varsta : 41
Localizare : Casuta din Padure
- Mesaj n°9
warn cui ?pOnT1nO a scris:warn?
@jocker pe viitor cand faci o reclamatie , indiferent de subiect te rugam sa atasezi si un printscreen la consola ca dovada
|
|