DISTRACTIE-MAXIMA

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

+2
cTz
pOnT1nO
6 participanți

Calvin N1

pOnT1nO
    pOnT1nO
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/09/2009
    Localizare : Madagascar

Calvin N1 Empty Calvin N1

Mesaj  pOnT1nO Lun 23 Noi 2009, 18:55

deci...era harta de_predator si vb cu crypt despre harta ca ati golit srv cu harta asta...si domnul calvin ma i'a cu amenintari daca nu termin am ban ...i'am zis ca vb cu crypt nu cu el...->si BAN :X ...e deja a 2a oara cand primesc ban in 24ore
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 19/09/2009
    Localizare : undeva departe.

Calvin N1 Empty Re: Calvin N1

Mesaj  cTz Lun 23 Noi 2009, 19:36

viva calvin klein si gandirea lui de dictator. bounce

ps: pun pariu ca sv se va inchide cat de curand.
    sunt_beat
    Scoala huK
    Scoala huK

Varsta : 36
    Localizare : Braila

Mesaj  sunt_beat Lun 23 Noi 2009, 20:43

nu....prima data ai luat ban si de la mine....ai fost admin..sti destul de bine ca o vorba adusa in vant poate aduce orice....nu mai comenta harta...nu iti place iesi si revino cand e harta care iti place...nu te tine nimeni pe server cu forta
    cryacc
    cryacc
    Administrator
    Administrator

Varsta : 48
    Localizare : BM

Mesaj  cryacc Lun 23 Noi 2009, 20:58

pOnT1nO a scris:deci...era harta de_predator si vb cu crypt despre harta ca ati golit srv cu harta asta...si domnul calvin ma i'a cu amenintari daca nu termin am ban ...i'am zis ca vb cu crypt nu cu el...->si BAN :X ...e deja a 2a oara cand primesc ban in 24ore

e greu ?? chiar daca a facut asa tu ce trebuia sa faci??? ce ai scris acuma sunt vorbe goale ( se pot considera) ..........

PS: daca chiar ai ceva de reclamat "fa o ca lumea"!
    pOnT1nO
    pOnT1nO
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  pOnT1nO Lun 23 Noi 2009, 21:01

cryacc a scris:
    pOnT1nO a scris:deci...era harta de_predator si vb cu crypt despre harta ca ati golit srv cu harta asta...si domnul calvin ma i'a cu amenintari daca nu termin am ban ...i'am zis ca vb cu crypt nu cu el...->si BAN :X ...e deja a 2a oara cand primesc ban in 24ore

e greu ?? chiar daca a facut asa tu ce trebuia sa faci??? ce ai scris acuma sunt vorbe goale ( se pot considera) ..........

si ce vrei sa zici ca e "o facatura?" dmn ..sa ramana el dictator care nu are nici 5 cls .T.C
    cryacc
    cryacc
    Administrator
    Administrator

Mesaj  cryacc Lun 23 Noi 2009, 21:07

pOnT1nO a scris:
    cryacc a scris:

si ce vrei sa zici ca e "o facatura?" dmn ..sa ramana el dictator care nu are nici 5 cls .T.C

-ai avertisment ! faci un owner dictator "acuzi un owner" sti ce inseamna asta??
    -chiar nu va vine mineta la cap. pentru activitatile pozitive ( ca ai avut si de astea am vrut sa te avansez) dar mai ai de asteptat ...
    -nu am fost explicit cum se procedeaza cu o acuzatie?? E FF GREU CE am cerut??
    pOnT1nO
    pOnT1nO
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  pOnT1nO Lun 23 Noi 2009, 21:09

np ..nu o sa mai am nevoie de admin !!! n'am cerut niciodata admin .T.C nu rezolv nimic e dictator ata ete Smile

P.s:cryacc intelege nu am nimic cu tn...am auzit ca s'au zis niste lucruri ca eu am zis de tn ceva lucruri crezi ce vrei .da eu nu am avut niciodata ceva cu tn.
    cryacc
    cryacc
    Administrator
    Administrator

Mesaj  cryacc Lun 23 Noi 2009, 21:30

pOnT1nO a scris:np ..nu o sa mai am nevoie de admin !!! n'am cerut niciodata admin .T.C nu rezolv nimic e dictator ata ete Smile

P.s:cryacc intelege nu am nimic cu tn...am auzit ca s'au zis niste lucruri ca eu am zis de tn ceva lucruri crezi ce vrei .da eu nu am avut niciodata ceva cu tn.

ai avut sau nu ai avut nu conteaza asta (si chair crezi ca ma intereseaza??) : e normal ca si in viata de zi cu zi sa existe simpatii si antipatii ..DAR EU INCERC SA MA DELIMITEZ DE ELE SI SA ACTIONEZ ECHIDISTANT !!( de aceea cind am vazut niste lucruri pozitive "in folosul serverului" am vrut sa te recompensez) dar s e pare ca mai trebuie sa "cresti" un pic....

-si ma repet daca vorbesti ""fara discernamint" pe forum "fara probe " se va actiona conf.reg. CRED & SPER CA AI INTELES..
    duduEV
    duduEV
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/10/2009
    Varsta : 37
    Localizare : braila

Mesaj  duduEV Mar 24 Noi 2009, 13:49

domnu pontino..te rugam frumos sa te abtii de aku knd e vb de deciziile adminilor..ai fost admin si din kte stiu ai fost retrogradat..deci..nu o mai face tu pe adminu!!!
    BenQ
    BenQ
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 11/10/2009
    Varsta : 31
    Localizare : Satu Mare

Mesaj  BenQ Mar 24 Noi 2009, 18:15

nykotin si u trebuia sa fi rertogradat de n ori ai scapat bucurate...lasal pe pontino in pace ca esti cam pe LANGA..(si eu am scapat da deaia nu ma avant )

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Vin 01 Noi 2024, 03:31