+8
Bleahh
Mind_Scream
Cobe
vaNia
cryacc
VOID
Admin
Heaven
12 participanți
De ce a ajuns huk un server slab?
Heaven- Utilizator
Data de inscriere : 02/12/2009
- Mesaj n°1
De ce a ajuns huk un server slab?
Ce s-a intamplat cu serverul care era odata? Acum 1 an parca era mai multa intelegere si nu atata tensiune ca acum. Credeam ca numai eu iau banuri aiurea in zilele noastre, dar din plictiseala m-am apucat sa citesc mai mult pe forum si constat cu stupoare ca si adminii isi dau banuri intre ei fara rost. Inainte chiar daca se mai faceau poze, demo etc, adminu cerea pozele. Acum am impresia ca din lenea de a da un alt+tab prefera sa traga concluzii aiurea si sa dea ban direct. Iar despre cei ce pomeneau de grade sau mai stiu eu ce suprematii, sa stiti ca un server nu depinde de admini, ci de playerii de rand, pentru ca daca nu ar fi playeri, a-ti juca fy_snow 2vs2 cel mult. Insa adminii au si ei un rol foarte bine stabilit, anume, de a asigura calitatea jocului(ceea ce lipseste cu desavarsire pe huk). Asa dar orientati-va mai mult catre o strategie player-friendly, ca altfel o sa ajungeti sa folositi addbot pentru a popula serveru.
Admin- Administrator
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 34
- Mesaj n°2
Re: De ce a ajuns huk un server slab?
ce rol are acest topic ? nu sa discutat destul!
VOID- Administrator
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Casuta din Padure
- Mesaj n°3
niciodata nu e destul , doar forumul e facut tocmai pt acest lucru ...
Heaven- Utilizator
- Mesaj n°4
Exact ce ziceam... Pt unii dintre voi nu are nici un rol. Dar asta e problema: va ganditi numai la voi. Poate un player amarat ca mine, care a avut placerea de a juca si a reveni pe server de multe ori, vrea sa stie de ce s-a intamplat aceasta schimbare? Nu e o ofensa, ci e doar o curiozitate
cryacc- Administrator
Data de inscriere : 19/09/2009
Varsta : 48
Localizare : BM
- Mesaj n°5
4 perosane (admini & owneri ) sunt de parere ca nu joci corect !
Ce sa mai discutam ( solutia ar fi ) daca esti din Bucuresti sa demonstrezi la o sala.!
Ce sa mai discutam ( solutia ar fi ) daca esti din Bucuresti sa demonstrezi la o sala.!
Heaven- Utilizator
- Mesaj n°6
cryacc a scris:4 perosane (admini & owneri ) sunt de parere ca nu joci corect !
Cred ca ai gresit topicul... Cu toate acestea, accept oricand sa vin la o sala
vaNia- Gradinita huK
Data de inscriere : 19/10/2009
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°7
Heaven a scris:cryacc a scris:4 perosane (admini & owneri ) sunt de parere ca nu joci corect !
de FORTA...te duci cu cfg...si daca "tragi bine" esti GG ))
ON: ce sa-i faci RAi, asta e viata....mai cazi , mai te ridici , asta e , orice inceput are si un sfarsit.....mai erau comunitati .....kappa , idlex , cstrike , cand se juca 1.5..au rezistat cativa ani si......dead an gone.....shit happens
LE : ma refeream la o perioda mai grea , nu chiar la sfarsit
Heaven- Utilizator
- Mesaj n°8
vaNia a scris:Heaven a scris:cryacc a scris:4 perosane (admini & owneri ) sunt de parere ca nu joci corect !
ON: ce sa-i faci RAi, asta e viata....mai cazi , mai te ridici , asta e , orice inceput are si un sfarsit.....mai erau comunitati .....kappa , idlex , cstrike , cand se juca 1.5..au rezistat cativa ani si......dead an gone.....shit happens
Stiu ca o sa para ciudat dar eu nu folosesc nici un cfg, iar mai ciudat faptul ca eu folosesc sagetile+space+ctrl pentru miscare si mouse-ul pe stanga. N-am ce sa-i fac...asa m-am obisnuit de pe vremea cand 4-3ul avea luneta si nu am reusit sa imi schimb stilul de atunci.
on-topic: Din pacate cele mai multe comunitati se sting odata cu avansarea in varsta a jucatorilor... Intervin munca, neveste etc
Ultima editare efectuata de catre Heaven in Sam 05 Dec 2009, 17:40, editata de 1 ori
vaNia- Gradinita huK
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°9
Heaven a scris:vaNia a scris:Heaven a scris:cryacc a scris:4 perosane (admini & owneri ) sunt de parere ca nu joci corect !
Stiu ca o sa para ciudat dar eu nu folosesc nici un cfg, iar mai ciudat faptul ca eu folosesc sagetile+space+ctrl pentru miscare si mouse-ul pe stanga. N-am ce sa-i fac...asa m-am obisnuit de pe vremea cand 4-3ul avea luneta si nu am reusit sa imi schimb stilul de atunci.
m-am referit la cfg ( la om nu la config) ...cfg..adminul..el e cu sala , sau era cel putin )
Heaven- Utilizator
- Mesaj n°10
Mi-e indiferent... atat timp cat au computere si un mouse acceptabil joc si in lanu de porumb.
cryacc- Administrator
- Mesaj n°11
Heaven a scris:cryacc a scris:4 perosane (admini & owneri ) sunt de parere ca nu joci corect !
Nu am gresit topicul..ti-am readus aminte ce se discuta in alt topic.!
Heaven- Utilizator
- Mesaj n°12
cryacc a scris:Heaven a scris:cryacc a scris:4 perosane (admini & owneri ) sunt de parere ca nu joci corect !
Nu am gresit topicul..ti-am readus aminte ce se discuta in alt topic.!
Cum zici tu... Ideea acestui topic este, cu binevointa voastra, sa aflu si eu ce se intampla cu serverul huk in ultima vreme. Pentru ca trebuie sa fii orb sa nu observi ca nu va avea un viitor prea stralucit. In mod normal nici nu mi-ar fi pasat, dar in trecut imi facea placere sa joc aici deoarece nivelul jucatorilor era destul de ridicat(deci aveai cu cine sa joci), iar unii dintre admini erau destul de maturi in cat sa-si dea seama ca a fi admin este o responsabilitate, nu un privilegiu. Acum din ce am vazut si ce am mai citit pe forum, unii admini fac abuz de aceasta responsabilitate, culminand chiar cu banarea altor admini pe motiv ca "nu mi-a raspuns la ce am scris". Pai fratilor, daca il strigi pe unu pe strada si nu iti raspunde, iei o bordura si ii tragi una peste ceafa ca sa vada ca tu ai rang mai mare decat el? Treziti-va la realitate...ca nu e roz deloc!
Cobe- Gradinita huK
Data de inscriere : 22/10/2009
- Mesaj n°13
Offffffffffffffffff
Trebuie sa acceptam ca heaven are dreptate intr-o anumita masura, intradevar aceasta comunitate da semne de recesiune, si trebuie sa luam problema de coarne si sa o rezolvam, altfel o sa ne pierdem in certuri, contradictii si cine o sa piarda la final: NOI implicit aceasta comunitate formata de a lungul timpului.
Cine are idei de revigorare a serverului il rog frumos sa le posteze. Eu am urmatoarele idei:
- Modificare regulament (e lacunar iar in unele locuri este bataie de joc)
- Adminii - ii promovam si ii retrogradam condorm competentelor aratate (multi din cei sositi in comunitate nu cred ca au citit regulamentul)
- Stimularea si atragerea pe servar a adminilor si jucatorilor vechi
- O urmarire a hartilor care sustin cei mai multi playeri pe server
- Introducerea de pedepse pentru adminii care provoaca certuri pe servar si pe forum, si de asemeni pentru cei care fac sesizari nefondate.
- Adminii vechi sa instruiasca adminii mai noi pe ton politicos, iar daca cei tineri au gresit sa li se explice frumos, nu sa se faca sesizare pe forum
- Respect mai mare pentru playerii care vin sa joace pe server
- Sa nu se mai inchida threadurile asa repede si sa se asculte parerea tuturor
- Sa se pedepseasca spamul adminilor si al sloturilor mai noi cu retrogradare pe server
- Cand se da un ban sa fie justificat cu dovezi, acolo unde exista dubii (cand are speed sau altele cheturi evidente numai trebuie dovada)
- Doar de la comanderi in sus sa se aibe voie sa se faca poze la adminii inferiori
- Eu unul as propune scoaterea categoriei VIP - a dat nastere la foarte multe discutii
- actualizarea listei adminilor cu gradele lor, si fiecare avanasare retrogradare sa intre in vigoare la 2 zile dupa ce a fost postata pe forum
Hai cu nu mai am alte idei momentan.
PS. Stiu ca o refuzati sa ne redersam
Trebuie sa acceptam ca heaven are dreptate intr-o anumita masura, intradevar aceasta comunitate da semne de recesiune, si trebuie sa luam problema de coarne si sa o rezolvam, altfel o sa ne pierdem in certuri, contradictii si cine o sa piarda la final: NOI implicit aceasta comunitate formata de a lungul timpului.
Cine are idei de revigorare a serverului il rog frumos sa le posteze. Eu am urmatoarele idei:
- Adminii - ii promovam si ii retrogradam condorm competentelor aratate (multi din cei sositi in comunitate nu cred ca au citit regulamentul)
- Introducerea de pedepse pentru adminii care provoaca certuri pe servar si pe forum, si de asemeni pentru cei care fac sesizari nefondate.
- Adminii vechi sa instruiasca adminii mai noi pe ton politicos, iar daca cei tineri au gresit sa li se explice frumos, nu sa se faca sesizare pe forum
- Respect mai mare pentru playerii care vin sa joace pe server
- Sa se pedepseasca spamul adminilor si al sloturilor mai noi cu retrogradare pe server
- Cand se da un ban sa fie justificat cu dovezi, acolo unde exista dubii (cand are speed sau altele cheturi evidente numai trebuie dovada)
- Doar de la comanderi in sus sa se aibe voie sa se faca poze la adminii inferiori
- Eu unul as propune scoaterea categoriei VIP - a dat nastere la foarte multe discutii
- actualizarea listei adminilor cu gradele lor, si fiecare avanasare retrogradare sa intre in vigoare la 2 zile dupa ce a fost postata pe forum
cryacc- Administrator
- Mesaj n°14
Cobe a scris:Offffffffffffffffff
**Introducerea de pedepse pentru adminii care provoaca certuri pe servar si pe forum, si de asemeni pentru cei care fac sesizari nefondate.
** Adminii vechi sa instruiasca adminii mai noi pe ton politicos, iar daca cei tineri au gresit sa li se explice frumos, nu sa se faca sesizare pe forum
** Respect mai mare pentru playerii care vin sa joace pe server
In principiu ar fi ok dar,,..:
-regulamentul probabil are nevoie de unele modificari ( nicidecum schimbat deoarece merge pe principiul celui vechi)
-de aceea as fi vrut sa bagam un test pentru a recapitula "liniile importante" din regulament
- la punctele ** nu se poate pina cind liderul (daca mai este ) trebuie sa ia dezicizii radicale ( unde sunt mai multi "stapini" nu este nici unul)
-Scoaterea gradului " VIP " nu cred ca ar fi deranjat pe nimeni ( AM mai scris asta cine ar avea VIP ar avea deoarece a fost pe server ff multi ani (si ff important nu a avut incidente pe server sau forum ) .( dar din pacate nu sa inteles treaba cu vip-ul si se fac vip-uri dupa bunul plac ....)
Daca de ex p!ka ar avea chef de o partida eu cred ca ar merita statulul de vip.(si nu cred ca ar avea nimeni impotriva ..asta ca exemplu )
-acutalizarea listei adminilor si sloturilor e suficient sa se faca lunar ( aici intra retrogradari sau promovari ) fiecare isi da cu parerea despre alt admini de ce a facut aia de ce se scarpina acolo....in loc sa se aiba grija ca el sa nu greseasca )
TOATE ASTEA SE DATOREAZA LIPSEI DE COMUNICARE DINTRE OWNERI SI REGULILOR CARE NU POT FI RESPECTATE DATORITA FAVORITISMELOR
Mind_Scream- V.I.P
Data de inscriere : 04/11/2009
- Mesaj n°15
sunt foarte de acord cu ce au zic cobe si cryacc ar am mici adaugiri :
- regulamentul odata pus in vigoare sa fie respectat la litera...nu ca acum
- totul se datoreaza favoritismelor, dar mai ales a lipsei de intelegere si a unor orgolii prea mari. toti se umfla in pene de parca au fost in tur de scrutin cu base si gioana. un srop de umilinta trebuie sa existe in toti, ca sa putem lasa de la noi uneori si pentru a putea intelege mai bine problemele. toti tind sa isi puna intrebari de genul "cum sunt vazut?" " cum ma afecteaza asta?" "cum sa il fac sa arate mai slab decat mine?" si nici macar nu se prind de aceste ganduri... ar trebui sa se intrebe "cum sa rezolv pb mai bine?" " care este raspunsul corect?" "are sau nu dreptate?". egocentrismul ar trebui sa fie criteriu de discriminare in randul adminilor.
incercati sa fiti mai blanzi dar fermi si sa intelegeti situatiile obiectiv nu sa luati orice fleac la modul personal.
ex. joc de 6 ani pe acest serv.... in acest timp am avut 3 reclamatii...2 de la codati care voiau inapoi pe serv ( si dupa ce am dovedit vinovatia au ramas banati permanent) si 1 de la un ins care m-a confundat cu un admin care il banase. a se tine cont, de ex. ca eu nu am postat banurile date de mine...si totusi nu ma vad reclamat niciodata....nu apar mentionat nici macar la rubrica "unban". nu sunt singurul.
daca eu pot sa fac asta...si sa nu injur pe serv...si sa ma comport calm dar si ferm pe serv...voi de ce sa nu puteti ?
nu ai 4 castane daca ai gura mare....dar ai 5 daca iti castigi respectul prin onoare si corectitudine.
cine a inteles, si doreste sa dovedeasca ceva...este rugat sa nu scrie nimic pe acest topic...sa dea connect pe serv si sa demonstreze ce are de zis.
numai bine.
- regulamentul odata pus in vigoare sa fie respectat la litera...nu ca acum
- totul se datoreaza favoritismelor, dar mai ales a lipsei de intelegere si a unor orgolii prea mari. toti se umfla in pene de parca au fost in tur de scrutin cu base si gioana. un srop de umilinta trebuie sa existe in toti, ca sa putem lasa de la noi uneori si pentru a putea intelege mai bine problemele. toti tind sa isi puna intrebari de genul "cum sunt vazut?" " cum ma afecteaza asta?" "cum sa il fac sa arate mai slab decat mine?" si nici macar nu se prind de aceste ganduri... ar trebui sa se intrebe "cum sa rezolv pb mai bine?" " care este raspunsul corect?" "are sau nu dreptate?". egocentrismul ar trebui sa fie criteriu de discriminare in randul adminilor.
incercati sa fiti mai blanzi dar fermi si sa intelegeti situatiile obiectiv nu sa luati orice fleac la modul personal.
ex. joc de 6 ani pe acest serv.... in acest timp am avut 3 reclamatii...2 de la codati care voiau inapoi pe serv ( si dupa ce am dovedit vinovatia au ramas banati permanent) si 1 de la un ins care m-a confundat cu un admin care il banase. a se tine cont, de ex. ca eu nu am postat banurile date de mine...si totusi nu ma vad reclamat niciodata....nu apar mentionat nici macar la rubrica "unban". nu sunt singurul.
daca eu pot sa fac asta...si sa nu injur pe serv...si sa ma comport calm dar si ferm pe serv...voi de ce sa nu puteti ?
nu ai 4 castane daca ai gura mare....dar ai 5 daca iti castigi respectul prin onoare si corectitudine.
cine a inteles, si doreste sa dovedeasca ceva...este rugat sa nu scrie nimic pe acest topic...sa dea connect pe serv si sa demonstreze ce are de zis.
numai bine.
Heaven- Utilizator
- Mesaj n°16
Tot respectul pentru cele scrise mai sus! Se pare ca totusi mai exista speranta...
Cobe- Gradinita huK
Data de inscriere : 22/10/2009
- Mesaj n°17
Hai sa lasam vorbele deoparte si sa ne apucam de treaba.
conducerea da un raspuns si o solutionare???
conducerea da un raspuns si o solutionare???
Bleahh- Gradinita huK
Varsta : 46
Localizare : Hell
- Mesaj n°18
are mii de raspunsuri...ca atare mai apare un vip peste noapte de care nici n-am auzit pana acum...iorgos..poate ne spuneti si noua cine este sa nu murim prosti
Ca sa nu mai zic ca da restarturi intr-una fara sa respecte pe cel care a schimbat harta si care trebuie sa dea restartul...la vreo 2 harti a dat cate 3-4 restarturi..
Ca sa nu mai zic ca da restarturi intr-una fara sa respecte pe cel care a schimbat harta si care trebuie sa dea restartul...la vreo 2 harti a dat cate 3-4 restarturi..
Ultima editare efectuata de catre Bleahh in Lun 07 Dec 2009, 19:51, editata de 1 ori
cK- Utilizator
Varsta : 36
Localizare : Braila
- Mesaj n°19
GG imi place ideile sunt foarte bune
vin si eu cu o ideie
1.Cand facem imbunatatiri la server ...sau promovam sau retrogradam un anumit player sau admin sa facem o conferinta intre owneri si sa ne dam cu parerea daca merita sau nu promovat/retrogradat
Poate asa nu ar mai exista discuti si nu near mai cere socoteala uni admini sau playeri....asa ar sti si iei ca noi owneri am decis promovarea sau retrogradarea respectivului si am pune capat unui motiv de cearta
2.Daca ne apucam de server sa ne apucam toti mind.supa.cryacc.beat.lulu.void.Eu.....sal aducem pe picioare si sa fie cel mai cunoscut server cum sunt altele..
3.....Am sa mai revin cu o editare
vin si eu cu o ideie
1.Cand facem imbunatatiri la server ...sau promovam sau retrogradam un anumit player sau admin sa facem o conferinta intre owneri si sa ne dam cu parerea daca merita sau nu promovat/retrogradat
Poate asa nu ar mai exista discuti si nu near mai cere socoteala uni admini sau playeri....asa ar sti si iei ca noi owneri am decis promovarea sau retrogradarea respectivului si am pune capat unui motiv de cearta
2.Daca ne apucam de server sa ne apucam toti mind.supa.cryacc.beat.lulu.void.Eu.....sal aducem pe picioare si sa fie cel mai cunoscut server cum sunt altele..
3.....Am sa mai revin cu o editare
13- Moderator
- Mesaj n°20
Bleahh a scris:are mii de raspunsuri...ca atare mai apare un vip peste noapte de care nici n-am auzit pana acum...iorgos..poate ne spuneti si noua cine este sa nu murim prosti
are dreptate
promovati pe cineva..macar anunta-ti pe forum sa stie lumea ce si cum, daca tot se fac promovarile pe ochi frumosi
VOID- Administrator
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Casuta din Padure
- Mesaj n°21
exista o singura solutie : VOID PRESEDINTE !!! ))
-tot ce ati spus e cat se poate de corect ,dar tot ce conteaza e sa si vrem chestia asta , aici fac o mica paranteza pt ca gandul imi zboara la rude/prieteni/prietene care au primit admin pe ochi frumosi si care vor primi de acum inainte aceleasi pedeapse ca restul jucatorilor/adminilor fara pile.
-ideea cu conferinta nu e rea , dar e foarte greu de realizat , de aceea eu propun crearea unui segment pe forum doar pt commanderi si owneri , unde se va da la vot promovarea / retrogradarea sau pedeapsa care se va aplica INDIFERENT CINE E PERSOANA VIZATA... timpul de raspuns va fi de maxim 48 de ore de la crearea topicului respectiv
-in legatura cu topic-urile care se inchid prea repede , s-a stabilit deja ca nu se mai sterge sau inchide absolut nici un topic mai devreme de 3 zile de la ultimul mesaj postat (singurele exceptii vor fi cele de la "unban" si "cerere slot" care pot fi rezolvate mult mai rapid)
-intr-adevar regulamentul are anumite lacune si va trebui revizuit,consolidat si rigidizat
-de asemenea regulamentul va trebui ranforsat pe server, cat mai mult posibil, o perioada de timp ca lumea sa se obisnuiasca cu regulile noi sau cu modificarile facute
-categoria VIP e un fel de divizia de onoare , pt "pensionarii" serverului ... dar dupa cum am zis toti trebuie sa respecte regulamentul , au gresit ==> slot ... rangul de VIP e un privilegiu
-cat despre IORGOS )) domnul iorgos face parte din "garda veche" sau mai bine zis a facut pana acum vreo 3 ani jumate cand s-a lasat de cs (sa va mai zic ca a fost si el owner al serverului huk acum o vreme ? ) ... probabil huk i-a facut VIP ... daca nu il merita se duce la slot ... daca o da in bara si ca slot , bye bye iorgos
-tot ce ati spus e cat se poate de corect ,dar tot ce conteaza e sa si vrem chestia asta , aici fac o mica paranteza pt ca gandul imi zboara la rude/prieteni/prietene care au primit admin pe ochi frumosi si care vor primi de acum inainte aceleasi pedeapse ca restul jucatorilor/adminilor fara pile.
-ideea cu conferinta nu e rea , dar e foarte greu de realizat , de aceea eu propun crearea unui segment pe forum doar pt commanderi si owneri , unde se va da la vot promovarea / retrogradarea sau pedeapsa care se va aplica INDIFERENT CINE E PERSOANA VIZATA... timpul de raspuns va fi de maxim 48 de ore de la crearea topicului respectiv
-in legatura cu topic-urile care se inchid prea repede , s-a stabilit deja ca nu se mai sterge sau inchide absolut nici un topic mai devreme de 3 zile de la ultimul mesaj postat (singurele exceptii vor fi cele de la "unban" si "cerere slot" care pot fi rezolvate mult mai rapid)
-intr-adevar regulamentul are anumite lacune si va trebui revizuit,consolidat si rigidizat
-de asemenea regulamentul va trebui ranforsat pe server, cat mai mult posibil, o perioada de timp ca lumea sa se obisnuiasca cu regulile noi sau cu modificarile facute
-categoria VIP e un fel de divizia de onoare , pt "pensionarii" serverului ... dar dupa cum am zis toti trebuie sa respecte regulamentul , au gresit ==> slot ... rangul de VIP e un privilegiu
-cat despre IORGOS )) domnul iorgos face parte din "garda veche" sau mai bine zis a facut pana acum vreo 3 ani jumate cand s-a lasat de cs (sa va mai zic ca a fost si el owner al serverului huk acum o vreme ? ) ... probabil huk i-a facut VIP ... daca nu il merita se duce la slot ... daca o da in bara si ca slot , bye bye iorgos
sunt_beat- Scoala huK
- Mesaj n°22
hai sa v-a fac si eu o propunere....
1.redirecte sa le tina adminii
2.topicul pt commanderi si owneri este facut void...
3.dani iti multumesc mult pt propunere..dar am hotarat sa ma las de acest server pt ca unii sunt "vb frumos" crescuti...doresc sa ma lasati in slot daca se poate :*
4.mult succes in continuarea conducerii acestui server!
si nu uitati fara redirecte o sa ajungem un server steam on!
1.redirecte sa le tina adminii
2.topicul pt commanderi si owneri este facut void...
3.dani iti multumesc mult pt propunere..dar am hotarat sa ma las de acest server pt ca unii sunt "vb frumos" crescuti...doresc sa ma lasati in slot daca se poate :*
4.mult succes in continuarea conducerii acestui server!
si nu uitati fara redirecte o sa ajungem un server steam on!
13- Moderator
- Mesaj n°23
[quote="VOID"] exista o singura solutie : VOID PRESEDINTE !!! ))
voidu se crede vadim:)))))
voidu se crede vadim:)))))
Mind_Scream- V.I.P
- Mesaj n°24
noi la teorie stam genial...practiva ne cam pune bete in roate...
eu unul incep prin a utiliza pe server legile la litera.
o spun acum, sa nu imi aud discutii mai tarziu.
respectati litera legii sau imbracati usa serv pe dinafara.
cel prins de mine nerespectand regulile (macar a bunului simt) sau cu o atitudine extravaganta de vedeta, va fi sanctionat de la avertizare la ban temporar.
chiar sunt curios ce mai urmeaza... vreau serv inapoi...asa cum era odata.... ori la bal ori la spital.
amx_banip fitze 120
daca sunt probleme ma astept sa imi scrieti acum parerile si of-urile.
eu unul incep prin a utiliza pe server legile la litera.
o spun acum, sa nu imi aud discutii mai tarziu.
respectati litera legii sau imbracati usa serv pe dinafara.
cel prins de mine nerespectand regulile (macar a bunului simt) sau cu o atitudine extravaganta de vedeta, va fi sanctionat de la avertizare la ban temporar.
chiar sunt curios ce mai urmeaza... vreau serv inapoi...asa cum era odata.... ori la bal ori la spital.
amx_banip fitze 120
daca sunt probleme ma astept sa imi scrieti acum parerile si of-urile.
cK- Utilizator
- Mesaj n°25
eu unu sunt ptr regula lu mind
Twisted_Tavy- V.I.P
Data de inscriere : 07/11/2009
Varsta : 40
Localizare : Salajany Hood
- Mesaj n°26
eu am ridicat cu ceva timp in urma aceasi problema... serverul se duce de rapa. multe vedete pe el si prietenii. urasc comentariile de genu "lasa-l ca-l cunosc eu si e baiat bun" . Sunt de acord cu Mind sa respectam intocmai regulamentul. Poate reusim sa readucem serverul la stadiul in care era acum 1 an!
|
|