As dori sa imi ridica ban-ul primit din motive necunoscute subsemnatului Cuza. Mentionez ca sunt incepator si iubesc acest joc. Mi-as dori sa imi pot petrece din nou timpul delectandu-ma cu acest joc fascinant pe serverul dumneavoastra. Nu trece o zi fara sa nu imi doresc sa joc "un cs" cu prietenii si verisorii. Probabil datorita nepriceperii mele am fost impuscat mai multe runde la rand si astfel am primit ban. Acum am invatat mult si sunt gata sa reincep masacrul. Cu nmult respect si deosebita stima,Cuza. Multumirii anticipate si Craciun Fericit!
+5
VOID
BenQ
und3rcov3r
Bleahh
Cuza
9 participanți
cerere de unban !
Cuza- Utilizator
Data de inscriere : 16/12/2009
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°1
cerere de unban !
Bleahh- Gradinita huK
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 46
Localizare : Hell
- Mesaj n°2
Re: cerere de unban !
Scrie cererea dupa model
und3rcov3r- Gradinita huK
Data de inscriere : 19/09/2009
Varsta : 31
Localizare : Braila
- Mesaj n°3
Cuza a scris: Probabil datorita nepriceperii mele am fost impuscat mai multe runde la rand si astfel am primit ban. Acum am invatat mult si sunt gata sa reincep masacrul.
cea mai tare fraza posibila..))
nu stiu ce sa zic....eu as zice sa ii dam o sansa daca el crede ca a luat ban datorita faptului ca a fost impuscat de mai multe ori:))))...=)))....fraza de mai sus cred ca demonstreaza faptul ca nici nu stie ce sunt acelea poze...si daca a luat ban din aceasta cauza....=)))=)))) hai un pro unban....
BenQ- Gradinita huK
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 31
Localizare : Satu Mare
- Mesaj n°4
tare faza =))..da a fost prins codat sau dc a luat ban totusi ?..dak e cum zice el pro unban ))
VOID- Administrator
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Casuta din Padure
- Mesaj n°5
sa o contacteze cineva pe MAMA OMIDA sa ne zica ea ip-ul
uite si ip
94.62.19.129 [ 1 Mesaj ]
uite si ip
94.62.19.129 [ 1 Mesaj ]
Ultima editare efectuata de catre sunt_beat in Joi 17 Dec 2009, 12:20, editata de 1 ori (Motiv : o bere pt asta:))
CiCi_BaLeRiNa_3CiCiTa- Moderator
Varsta : 37
- Mesaj n°6
- am contactat-o eu VOID si uite ce a zis "MAMA OMIDA": - draga cici3 mancatzi-as , Cuza asta d minte p acilea k a luat ban degeaba e defapt un mare codat kre nu stie el ce e alea "ipeuri" sau cum le zice si nici nu stie cu ce se mananca...da jtie sa downloadesca dupa ODC walluri si ogc-uri....
Cuza- Utilizator
- Mesaj n°7
ce sunt "ogc-urile" , "wall" ?
Punct- Utilizator
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 36
Localizare : Puscaria-de-femei
- Mesaj n°8
Cuza a scris:ce sunt "ogc-urile" , "wall" ?
Tare gluma asta =)) )
CiCi_BaLeRiNa_3CiCiTa- Moderator
Varsta : 37
- Mesaj n°9
da ce e ala wall !>!?!?!?!? ))=))
Cuza- Utilizator
- Mesaj n°10
NU am niciun "cod" si nici nu voi avea ... De ce am ban??? Adica ce am facut? Nu sunt codat si sincer nu am ODC. Daca primesc unban puteti vedea daca "joc cu coduri" , puteti sa imi mai dati o sansa. PS: Nu am folosit niciodata cheat-uri , in afara de Warcraft. Cine mi-a dat ban , cand , si de ce?
Retrying Huk.Distractie-Maxima.Ro...
You have been banned from this server. repet , cred ma numeam "Cuza" si NU foloseam cod asa cum se spune in celalalt subiect deschis de catre mine acum ceva vreme. "Beatus, qui prodest , quibus potest !"
Retrying Huk.Distractie-Maxima.Ro...
You have been banned from this server. repet , cred ma numeam "Cuza" si NU foloseam cod asa cum se spune in celalalt subiect deschis de catre mine acum ceva vreme. "Beatus, qui prodest , quibus potest !"
KinG- Utilizator
Data de inscriere : 30/10/2009
- Mesaj n°11
nu are niciun cod ) il cunosc, de abia si-a bagat cs-ul si a intrat cu numele csbeastial... , nu stia cum se schimba si de asta a primit ban .
|
|