+14
cK
pOnT1nO
Punct
MaX
b3bez0r
wolfy
supa
sunt_beat
vaNia
Mind_Scream
duduEV
Admin
lukyzor
Heaven
18 participanți
Nu-i frumos...
Heaven- Utilizator
Data de inscriere : 02/12/2009
- Mesaj n°1
Nu-i frumos...
Jucam linistit si dupa ce i-am zis lui vania "gg" mi-am luat kick. Dupa care iar am asteptat o groaza ca sa pot intra pe server. Ce rost a avut acel kick?
lukyzor- Gradinita huK
Data de inscriere : 19/09/2009
Varsta : 30
Localizare : Petrosani
- Mesaj n°2
Re: Nu-i frumos...
Probabil ai primit kick de la server din cauza lagului. Nu cred ca Vania da kick pentru "gg" , da s-ar putea verifica logurile.
Heaven- Utilizator
- Mesaj n°3
Ciudat e ca am avut ping 6-10 constant.
Admin- Administrator
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 34
- Mesaj n°4
[21/12/2009 - 19:02:29] [vaNia] [Comanda: "amx_kick heave"]
duduEV- Gradinita huK
Data de inscriere : 18/10/2009
Varsta : 37
Localizare : braila
- Mesaj n°5
bn k a primit iar admin:)gg..sa nu mai zic..sa nu iau si eu:)))
Mind_Scream- V.I.P
Data de inscriere : 04/11/2009
- Mesaj n°6
sa asteptam, deci ceea ce are de zis si vania.
vaNia- Gradinita huK
Data de inscriere : 19/10/2009
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°7
ti-am dat kick dupa ce m-ai omorat si ai inceput cu " GG vaNia"...pai gg vania dupa ce ma omori e SUFERINTA din aia prosta de mai vezi pe server pe pgl si pe forum la ei , si mi-e nu-mi plac astea....din alea 32.000 de killuri pe care le am pe server , odata n-am zis GG dupa ce am omorat pe careva , indiferent ca i-am dat lama , cap sau mai stiu eu ce..puteai sa-ti vezi de jocul tau in continuare , ca ce-ai facut tu nu e frumos...nu ce-am facut eu.
sunt_beat- Scoala huK
Varsta : 36
Localizare : Braila
- Mesaj n°8
extrafenomenal....asta e motiv de kick?asta e suferinta de admin.....ia mai citeste regulamentu si vezi pt ce se da kick....hai vreau masuri si eu acuma....sa vedem....cum reactioneaza ownerii impartiali
vaNia- Gradinita huK
- Mesaj n°9
sunt_beat a scris:extrafenomenal....asta e motiv de kick?asta e suferinta de admin.....ia mai citeste regulamentu si vezi pt ce se da kick....hai vreau masuri si eu acuma....sa vedem....cum reactioneaza ownerii impartiali
6. Abuzul de admin se pedepseste prin suspendare si, dupa caz, ridicarea adminului.
Prin abuz de admin se intelege: mesaje aiurea si/sau repetate, aratatul muschilor, folososirea pedepselor nejustificat.
Ai dreptate , mestere sunt_beat , trebuia prima oara sa-l provoc sa-i spun "la tine mai dureaza suferinta?" ( citat din marele poet dintelipsapauzasuntbeat , volumul de_nuke ) si cand zicea ceva ban ip nu ?!
Regulament 1 - 0 sunt_beat :-s
supa- V.I.P
Data de inscriere : 03/11/2009
- Mesaj n°10
eu am dat ban pt asa ceva.....simtiti nevoia sa va dati mari din spatele monitorului?
faci pe zmeul cu gg?....ok...iti dau eu go go go vreo x minute...e doar un joc...simti nevoia de misto...stand up comedy pe scena....
inchideti topicul ca e deja penibil
faci pe zmeul cu gg?....ok...iti dau eu go go go vreo x minute...e doar un joc...simti nevoia de misto...stand up comedy pe scena....
inchideti topicul ca e deja penibil
wolfy- Utilizator
Data de inscriere : 01/11/2009
Localizare : Brasov
- Mesaj n°11
off vania iara o dai in bara!acuma nu mai veni cu dealea undei vani gata sar ca tiam zis tiai cerut scz bun team iertat...dar aici gresestii ii huk.distractie.maxima nu huk.pgl.maxima trebe sa lucrezi tiam zis la atitudinea ta la orgoliul tau mai lasa de la tine!
p.s supa si tu gresestii aici fara suparare
p.s supa si tu gresestii aici fara suparare
Heaven- Utilizator
- Mesaj n°12
Man am scris un amarat de gg... care e problema? nu am injurat, nu am jignit, nu am folosit cheaturi... de ce nu dati disable la chat eventual daca se poate folosi numai un limbaj transcris din Sfanta Scriptura? Imi cer scuze atunci preasfintite Vania ca am avut umilul curaj sa-ti spun GG! Daca maretia dvs. s-a simtit jignit, atunci va rog sa ma omorati cu pietre in piata publica pentru a-mi spala acest pacat...
P.S: Daca o doamna batrana iti zice buna seara, tu iei un bolovan si i-l arunci in cap?
P.S: Daca o doamna batrana iti zice buna seara, tu iei un bolovan si i-l arunci in cap?
Admin- Administrator
- Mesaj n°13
desi nu doream sa raspund sa ma implic(am facuto).
daca sa ajuns sa spuneti ca pentru acel cuvant "gg" se poate primi kick/gag/ban consider ca gresiti!
vania bravo tie esti bun si asta o stie multii, dar ai exagerat dand aceea comanda, din cate cred aceea comanda ai dato la nervii!
si jucatorii trebuie respectatii doar multumita lor sa format aceasta comunitate!
daca sa ajuns sa spuneti ca pentru acel cuvant "gg" se poate primi kick/gag/ban consider ca gresiti!
vania bravo tie esti bun si asta o stie multii, dar ai exagerat dand aceea comanda, din cate cred aceea comanda ai dato la nervii!
si jucatorii trebuie respectatii doar multumita lor sa format aceasta comunitate!
b3bez0r- Utilizator
Data de inscriere : 19/12/2009
Varsta : 30
Localizare : Rahova
- Mesaj n°14
daca e asa cum a zis vania kickul mi se pare OK.Din moment ce la luat si tot el a zis gg vania ,e suferinta !
Admin- Administrator
- Mesaj n°15
"mah frate de voi e nevoie la sectile de politie la aia care cauta prin scrisorii si citeste mesajele si incerca sa afle daca e scris codificat.."
daca voi Deduceti dintrun simplu "GG" ca inseamna suferinta sunteti marii tot respectu!
daca voi Deduceti dintrun simplu "GG" ca inseamna suferinta sunteti marii tot respectu!
vaNia- Gradinita huK
- Mesaj n°16
Admin a scris:"mah frate de voi e nevoie la sectile de politie la aia care cauta prin scrisorii si citeste mesajele si incerca sa afle daca e scris codificat.."
N-am nimica cu tine Heaven , dar la faza asta a fost suferinta si stii prea bine...cum sa-mi zici GG ( GUD GHEIM ) cand eu am murit , n-am apucat sa trag.......daca luai 5 insi si ziceai pe urma GG mai ziceam , dar asa ca m-ai omorat pe mine doar si peste 10 secunde ai murit , si ma iei cu GG vania , stiu cativa jucatori de pe server prea bine ce semnifica asta cand te omoara si-ti spune asa.....repet , n-am nimica cu tine , dar sa faci reclamatie pentru un kick......mi-e cand mi-au umplut hardul de poze ce trebuia sa fac? eu ti-am explicat de ce ti-am dat , asa am considerat eu , ca ai zis sa suferi GG ala..daca am gresit eu imi cer scuze
Heaven- Utilizator
- Mesaj n°17
vaNia a scris:Admin a scris:"mah frate de voi e nevoie la sectile de politie la aia care cauta prin scrisorii si citeste mesajele si incerca sa afle daca e scris codificat.."
N-am nimica cu tine Heaven , dar la faza asta a fost suferinta si stii prea bine...cum sa-mi zici GG ( GUD GHEIM ) cand eu am murit , n-am apucat sa trag.......daca luai 5 insi si ziceai pe urma GG mai ziceam , dar asa ca m-ai omorat pe mine doar si peste 10 secunde ai murit , si ma iei cu GG vania , stiu cativa jucatori de pe server prea bine ce semnifica asta cand te omoara si-ti spune asa.....repet , n-am nimica cu tine , dar sa faci reclamatie pentru un kick......mi-e cand mi-au umplut hardul de poze ce trebuia sa fac? eu ti-am explicat de ce ti-am dat , asa am considerat eu , ca ai zis sa suferi GG ala..daca am gresit eu imi cer scuze
Man in primul rand era o gluma si nu o suferinta. In al 2-lea rand sa stii si tu asa pt tine in viata de zi cu zi, daca tot ce vezi si auzi, interpretezi numai dupa cum te simti tu in acel moment, o sa ai numai de pierdut. Pentru ca nu se intampla absolut nimic daca runda viitoare sau mai stiu eu cand ma omorai tu si i-mi ziceai GG. Din contra, probabil bagam un smiley si treceam la runda urmatoare. Dar la o ora cand serverul e full si uneori stai si 15 min ca sa poti intra, tu i-mi dai kick, e aproape ca si cum mi-ai da ban 15 min. Eu nu am avut niciodata absolut nimik importiva voastra, dar ca admin, ar trebui sa scoti capul pe geam, sa tragi adanc o gura de aer rece si sa gandesti putin inainte sa actionezi. Repet ca si pe alt topic: eu consider adminul o responsabilitate, nu un privilegiu.
P.S pt lume in general: In viata de zi cu zi, invatati sa fiti diplomati ca altfel nu sunteti cu nimic mai diferiti decat dobitocii care ne conduc tzara!
MaX- Gradinita huK
Data de inscriere : 09/12/2009
Varsta : 37
Localizare : Baia Mare
- Mesaj n°18
cred k heaven a zis in gluma dak a zis nu in bataie de joc .
Mai bine nu ati mai face asa mare tam tam si sa incepeti iarasi sa va certati k nu face bine nimanui
Mai bine nu ati mai face asa mare tam tam si sa incepeti iarasi sa va certati k nu face bine nimanui
Punct- Utilizator
Data de inscriere : 10/11/2009
Localizare : Puscaria-de-femei
- Mesaj n°19
cele mai frumoase sesizari sunt astea pt. un kick/slay ......asta spune tot despre situatzia de pe acest serv.....
pOnT1nO- Gradinita huK
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : Madagascar
- Mesaj n°20
eu zic sa va bateti!
cK- Utilizator
Data de inscriere : 04/11/2009
Localizare : Braila
- Mesaj n°21
Vam zis ca mai bine ia sta la slot
si sa imi zica si mie cineva cine la facut admin
si sa imi zica si mie cineva cine la facut admin
cTz- Gradinita huK
Localizare : undeva departe.
- Mesaj n°22
intr-adevar a spus acel gg ca pe o suferinta dar sa-i dai kick mi se pare cam prea mult,in fine.hf
Twisted_Tavy- V.I.P
Data de inscriere : 07/11/2009
Varsta : 40
Localizare : Salajany Hood
- Mesaj n°23
ce seriosi si orgoliosi au devenit unii... bullshit. vad ca nu se schimba nimik pe server, nu se incearca nici macar putin sa se creeze air atmosfera relaxata care era inainte. nu sunt de acord cu ce a facut vania, asta-i adevarat suferinta. dk ne-am apuca toti adminii sa dam kick-uri si banuri asa pe motive de copiii mici o sa ajungem sa ne jucam noi intre noi.... GG vania.. da-mi ban!
fvrn- Utilizator
Data de inscriere : 11/11/2009
- Mesaj n°24
hahahah de cate ori nu mi s-a intamplat si mie chestia asta.fac 20-0,si dintr-o data primesc lama de la un anumit jucator.dupa ce moare,scrie mandru ''GG FVRN''.normal ca te enervezi
supa- V.I.P
Data de inscriere : 03/11/2009
- Mesaj n°25
penal.....ai chef de misto iti dau kick.....faci o gluma...ai luat kick in gluma
heaven...oricum ai lua o ti a raspuns cu aceeiasi moneda...
este clar ... topicul tau denota ca tu chiar te oftici ( suferi ) pt kick ul ala.
heaven...oricum ai lua o ti a raspuns cu aceeiasi moneda...
este clar ... topicul tau denota ca tu chiar te oftici ( suferi ) pt kick ul ala.
13- Moderator
- Mesaj n°26
doamne fereste
25 de posturi pt un kick!!
nu mai deschideti posturi aiurea
tc
25 de posturi pt un kick!!
nu mai deschideti posturi aiurea
tc
|