DISTRACTIE-MAXIMA

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2 participanți

sesizare forumului vechi

VeRdY
    VeRdY
    Utilizator
    Utilizator

Data de inscriere : 14/12/2009
    Varsta : 29
    Localizare : Calarasi

sesizare forumului vechi Empty sesizare forumului vechi

Mesaj  VeRdY Lun 28 Dec 2009, 18:46

Salut
    Anul trecut, cand jucam pe serverul huk.distractie-maxima.ro, acest server avea un forum foarte frumos, bogat in amanunte cu un fundal placut.
    M-am apucat iar pe acest server de 1 luna, si imediat ce am intrat pe server, am vazut forumul si am intrat pe el si am observat ca nu mai are fundal, nu mai are istoria serverului, nu mai vad nimic ce era inainte, erau imagini cu jucatorii serverului la intalniri si multe altele, cu toti cand cereau admini la cereri slot, arata tot inceputul serverului. Vreau sa stiu ce s-a intamplat cu forumul vechi? Ori mai exista si eu nu stiu de el?.. eu intru pe www.hukk.forumgratuit.ro, si selectez optiunea forum.. Multumesc!
    sunt_beat
    Scoala huK
    Scoala huK

Data de inscriere : 19/09/2009
    Varsta : 36
    Localizare : Braila

sesizare forumului vechi Empty Re: sesizare forumului vechi

Mesaj  sunt_beat Lun 28 Dec 2009, 18:48

din cauza ca nu avea cine sa se ocupe de wwww.distractie-maxima.ro/forum ne-am mutat aici....acesta e un forum gratuit nu avem cum sa punem chiar toate acele date...Neutral daca sar putea pune poze chiar as vrea sa mai facem...iar cat despre istorie......as vrea sa se mai poate scrie...Neutral
    VeRdY
    VeRdY
    Utilizator
    Utilizator

Data de inscriere : 14/12/2009
    Varsta : 29
    Localizare : Calarasi

Mesaj  VeRdY Lun 28 Dec 2009, 22:45

ok mersi mult, se poate inchide topicul!

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin 01 Noi 2024, 01:36