DISTRACTIE-MAXIMA

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

+10
CiCi_BaLeRiNa_3CiCiTa
cTz
Reea
hGn ^
Lulu
crypt
cryacc
sunt_beat
Alexandra
BuTuC
14 participanți

alo 112

crypt
    crypt
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/10/2009
    Varsta : 38
    Localizare : baia mare

alo 112 - Pagina 2 Empty Re: alo 112

Mesaj  crypt Lun 02 Noi 2009, 17:20

Incercati sa nu va mai tachinati,si sa nu va mai provocati unul p celalalt.

Pt fynal:niciodata nu vei castiga respectul celorlalti folosindu-te d puterea lui calvin,la orice probleme ascunzandu-te dupa umbra lui.
    Respectul(din postul lui Cobe) nu il castigi afisand un caracter de ,,Ubermensch"(cn stie cunoaste).
    U ai parte de un tratament preferential care pt multi e deranjant.Incearca sa respecti regulamentul si dak cnva iti aduce jigniri postezi pe forum k ownerii sa decida sanctiuniile care se aplica.

Sfatul meu pt colegii mei:EU zic ca cei din braila va lasa in pace deci nu mai agitati apele,pt ca vedeti cum apare o scanteie,sangele latin duce la certuri interminabile..UNii nu au nici o treaba cu calvin altii mereu au!.A dat milioane pt sv eu zic ca merita respect!SI va rog eu mult PUNETI capat EPISODULUI BRAILa(braila nu e doar calvin+fynal,jigniti si pe altii indirect),park am fi la OTV,cu elodia,episoade c ruleaza d prea mult timp si deja is Expirate.
    `FynaL*3xTasY`
    Utilizator
    Utilizator

Data de inscriere : 21/10/2009

Mesaj  `FynaL*3xTasY` Lun 02 Noi 2009, 18:53

In fine... ce sa mai zic ...nu mai zic nimik.nu mam dat dupa umbra lui calvin ca daca vroiam sa fac asta o faceam si tot era ca mine..ati inteles eu am lasato asa moarta...tostusi ma supara ideea asta care o aveti toti intiparita in cap cas var cu el si bla bla bla.am facut gestu asa pt ca trebuia sal fac si nu regret.daca voi gredeti ca am gresit va pop dulce cius
    crypt
    crypt
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/10/2009
    Varsta : 38
    Localizare : baia mare

Mesaj  crypt Lun 02 Noi 2009, 20:04

Okz,hai sa lasam cearta si sa ne distram pe sv,a zis macelaru ca de la 10 dimineatza a fost full full sv.GL&HF

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin 01 Noi 2024, 01:32