DISTRACTIE-MAXIMA

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

+10
Unique|S
mclocky
sunt_beat
Mind_Scream
13
`FynaL*3xTasY`
crypt
cTz
Admin
BuTuC
14 participanți

mutam bolovanu??

Sondaj

vreti sa mutam bolovanul??

[ 25 ]
    mutam bolovanu?? I_vote_lcap71%mutam bolovanu?? I_vote_rcap [71%] 
    [ 10 ]
    mutam bolovanu?? I_vote_lcap29%mutam bolovanu?? I_vote_rcap [29%] 

Total voturi: 35
    Sondaj inchis
    BuTuC
    BuTuC
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 19/09/2009

mutam bolovanu?? Empty mutam bolovanu??

Mesaj  BuTuC Sam 28 Noi 2009, 15:03

as vrea un raspuns cat mai sincer dar asta dupa ce cititi topicu
    https://hukk.forumgratuit.ro/sesizari-si-reclamatii-f2/un-adevarat-omun-adevarat-caracter-t358.htm
    ps: no comment doar vot merci

''daca la iesirea dintr-un bar pui un bolovan...toti se vor lovi de el daca este lasat acolo. pe cand daca e mutat...toti respira usurati.

vad ca este o dilema perpetua pe langa acest subiect. ne mai vaitam mult ca babele sau rezolvam dilema ?''

by mind

Ultima editare efectuata de catre BuTuC in Sam 28 Noi 2009, 15:35, editata de 2 ori
    Admin
    Admin
    Administrator
    Administrator

Data de inscriere : 17/09/2009
    Varsta : 34

mutam bolovanu?? Empty Re: mutam bolovanu??

Mesaj  Admin Sam 28 Noi 2009, 15:10

ce bolovan ?topic closed avertisment! la ce te referi cu bolovan? ca nu inteleg..si ce rol are acest VOT!
    BuTuC
    BuTuC
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  BuTuC Sam 28 Noi 2009, 15:15

pt ce avertisment??? sau acum urmeaza inca unu si apoi ban si pe frorum si pe servar ???
    Admin
    Admin
    Administrator
    Administrator

Mesaj  Admin Sam 28 Noi 2009, 15:17

CE BOLOVAN MAH ? NU INTELEG!!!! FACI UN TOPIC SA MUTI UN BOLOVAN NU INTELEG SENSU!
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Localizare : undeva departe.

Mesaj  cTz Sam 28 Noi 2009, 15:18

Admin a scris:CE BOLOVAN MAH ? NU INTELEG!!!! FACI UN TOPIC SA MUTI UN BOLOVAN NU INTELEG SENSU!

citeste reclamatia facuta de mine iar cand vei ajunge la postul lui mind iti vei da seama ce vrea sa insemne acel "bolovan".
    crypt
    crypt
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/10/2009
    Varsta : 38
    Localizare : baia mare

Mesaj  crypt Sam 28 Noi 2009, 15:20

Lulu aluzia se refera la calvin.poate nu toti inteleg!
    Admin
    Admin
    Administrator
    Administrator

Mesaj  Admin Sam 28 Noi 2009, 15:31

ok avertisment scos..DAR EDITEAZA SUBIECTU...daca nu topic closed! nu cred ca inteleg toti la ce te referi , nu cred ca sta alti sa citeasca un subiect ca sa raspunda si la asta!
    `FynaL*3xTasY`
    Utilizator
    Utilizator

Data de inscriere : 21/10/2009

Mesaj  `FynaL*3xTasY` Sam 28 Noi 2009, 16:08

la ce s-a dat vot????parca era vb ca huk sa decida Question
    13
    13
    Moderator
    Moderator

Mesaj  13 Sam 28 Noi 2009, 17:53

vot fara rost

ctz, butuc cati bani ati pus pt server?

ck..cum o fi el cu sau fara facultate, nu toti stim limba romana la perfectie-nici eu nici mind- (a pus bani)a dat lui huk pt server

asa ca ..lasati galagia

jucati sau nu

dar nu mai faceti spamuri pe forum
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  cTz Sam 28 Noi 2009, 18:56

13 a scris:vot fara rost

ck..cum o fi el cu sau fara facultate, nu toti stim limba romana la perfectie-nici eu nici mind- (a pus bani)a dat lui huk pt server

asa ca ..lasati galagia

jucati sau nu

ce legatura au banii cu acest topic facut de butuc ??? ce legatura am eu cu acest topic ? chiar nu inteleg , aberezi. ce legatura are faptul ca unii membrii fac limba romana ciulama ???? asta iar nu inteleg.am adus eu vreodata aminte de vreunul din aceste lucruri sau am jignit pe cineva pentru ceva ce nu stie ? nu.atunci chiar nu inteleg de ce te bagi tu si incerci sa-ti impui punctul de vedere.pana la urma este dreptul meu sa fac cate topicuri consider ca-s necesare atata timp cat sunt nemultumit de anumite prestari ale unor colegi.daca nu-ti place ideea acestui topic nu te obliga nimeni sa-l citesti,sa votezi si asa mai departe.
    inca o data , daca tu nu ai avut neintelegeri cu ck ( asta si din cauza ca frecventezi sv foarte des ) nu inseamna ca noi nu avem dreptate in ceea ce sustinem.

inca o data repet pentru ca vad ca unii nu realizati.de ce atatia oameni care au dat mult mai multi bani sv-ului decat ck nu au facut niciodata nici macar un scandal sau nu si-au batut joc de nici un jucator de pe sv??? imi poti spune si mie de ce ? pentru ca au un creier si il si folosesc , nu inseamna ca daca ai dat o anumita suma de bani poti sa faci ce vrei pe sv.cazurile sunt nenumarate si se stiu.
    13
    13
    Moderator
    Moderator

Mesaj  13 Sam 28 Noi 2009, 19:01

cTz a scris:

asa ca ..lasati galagia

jucati sau nu

ce legatura au banii cu acest topic facut de butuc ??? ce legatura am eu cu acest topic ? chiar nu inteleg , aberezi. ce legatura are faptul ca unii membrii fac limba romana ciulama ???? asta iar nu inteleg.am adus eu vreodata aminte de vreunul din aceste lucruri sau am jignit pe cineva pentru ceva ce nu stie ? nu.atunci chiar nu inteleg de ce te bagi tu si incerci sa-ti impui punctul de vedere.pana la urma este dreptul meu sa fac cate topicuri consider ca-s necesare atata timp cat sunt nemultumit de anumite prestari ale unor colegi.daca nu-ti place ideea acestui topic nu te obliga nimeni sa-l citesti,sa votezi si asa mai departe.
    inca o data , daca tu nu ai avut neintelegeri cu ck ( asta si din cauza ca frecventezi sv foarte des ) nu inseamna ca noi nu avem dreptate in ceea ce sustinem.

inca o data repet pentru ca vad ca unii nu realizati.de ce atatia oameni care au dat mult mai multi bani sv-ului decat ck nu au facut niciodata nici macar un scandal sau nu si-au batut joc de nici un jucator de pe sv??? imi poti spune si mie de ce ? pentru ca au un creier si il si folosesc , nu inseamna ca daca ai dat o anumita suma de bani poti sa faci ce vrei pe sv.cazurile sunt nenumarate si se stiu.

si daca te consideri deasupra celor gen ck...dc te cobori????"daca intrii in laturi te maninca porcii"..e ultimul meu raspuns la acest subiect "ck"...spor la joc
    Mind_Scream
    V.I.P
    V.I.P

Data de inscriere : 04/11/2009

Mesaj  Mind_Scream Sam 28 Noi 2009, 19:04

votul este dat pt a fi auzita vocea comunitatii.

votul este pt indepartarea lui ck. bani ne-bani el este un perpeuu mar al discordiei iar "tabla a fost stearsa" ( citat din huk ) de atatea ori incat s-a luat sticla de pe ea. doar pt ca a dat bani nu vad un motiv pt a aduce jigniri si a-si bate joc de comunitate si de regulament. daca eu in 5-6 ani de cand exista serv nu am injurat 1 data pe serv de ce ar face altul acest lucru? cum se poate ca 2-3-4 insi sa putem respecta comunitatea si regulamentul si altii nu ?

regula este regula pt toti.

in + ck mi-a promis personal ca va fi un domn pe serv acum cateva luni. cu promisiunile cum ramane ?

cineva, candva trebuie sa traga la raspundere un individ care mereu se crede deasupra legii. comunitatea mereu a fost benevola si nu au existat fite de genul "seful tau" "ce te intereseaza" "taci acolo maimuta mica"...cel putin nu fara repercusiuni. acest gen de comportament, cu totii stim ca a inceput sa fie din ce in ce mai frecvent. hai sa consideram urmatoarele :

1. adminul este un exemplu pt ceilalti. este ck un bun exemplu?
    2. banii cumpara dreptul de a-ti bate joc de o comunitate?
    3. regulamentul exista doar pt a-l printa cand nu avem hartie igienica?
    4. cate sanse dai unui om care nu respecta nimic din ce se stabileste? ( si aici ganditi-va la ce s-a discutat si la ce a repsectat ck...adica ...ciu-ciu..si i s-au dat o groaza de sanse)
    5. promisiunea data e datorie curata.
    6. cum iti asterni asa dormi...deci daca scuipi in bale sforai
    7. lupul isi schimba parul dar naravul ba....asa a fost si asa va fi mereu. ASTA vreti mereu? asa sa fie aceasta comunitate de acum inainte?
    8. un mar rau strica si pe cel bun...do the math.
    9. daca avem un mar al discordiei de ce sa il pastram? sa avem motiv de scandal ? va amintesc ca in momentul cand a preluat ck serv in 2-3 saptamani era GOL !

nu ma ascultati pe mine. ascultati rationamentul si datele problemei. dovezile sunt clare si matemetice. judecati singuri.
    Admin
    Admin
    Administrator
    Administrator

Mesaj  Admin Sam 28 Noi 2009, 19:32

va amintesc ca in momentul cand a preluat ck serv in 2-3 saptamani era GOL !

aici tin sa te CONTRAZIC!
    NU DATI VINA PE CK CA SERVARU E GOL, AR FII CEA MAI MARE PROSTIE PE CARE O ZICETII
    Servaru a fost gol datorita ca sa facut acel UPDATE de protocol si pe NONSTEAM nu mai aparea servaru la INTERNET!
    PLUS CA bunii nostrii admini nu le PASA SA TINA NICI MACAR UN REDIRECT! De catii adminii m-am rugat sa tina redirect si dejeaba!
    inteleg ca huk are unele probleme desi el a zis sa nu mai vada asemenea Scandalurii, totusi se pare ca noi nu respectam nici asta!
    huk trebuie sa decida treaba cu calvin!
    BuTuC
    BuTuC
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  BuTuC Dum 29 Noi 2009, 00:54

asa ca ..lasati galagia

jucati sau nu

1. nu e treaba nimanui cati bani am pus la servar
    2.chiar daca am pus nu mi am luat fumuri si harfe de ''patron''
    3. sa stii ca nu fac spamuri din contra cred ca tu esti off topic
    ps: mind deja cred ca noi toti astia aberam si ardem gazu degeaba
    Mind_Scream
    V.I.P
    V.I.P

Mesaj  Mind_Scream Dum 29 Noi 2009, 02:56

poate...dar vad 7-20 la voturi in acest moment Very Happy
    chiar sunt curios ce urmeaza. oricum e ceva la care sa te gandesti.
    mai ales cand tii cont ca cei care au votat "nu" se impart , pe langa sustinatori, in insi cu interese..insi care cred ca huk decide si zic "nu" nu din parere proprie ci ca sa sublinieze ca nu se baga...si insi care cred ca pt ca a dat bani are dreptul sa faca cum il apuca..deci practic sustinatorii sunt max jumatate din cei 7 insi.
    oricum sper sa se citeasca randurile mele de mai sus si sa se auda un pic vocea comunitatii..macar asa este un antecenent si o ideee ramasa in mintea tuturor. ce urmeaza ramane de vazut. conteaza ce doreste majoritatea, desi liderul este unul...si intr-un final poate va asculta vocea ratiunii si nu va busi un serv pt un ins. acum depinde de forma pe care o vor lua lucrurile in viitorul apropiat.
    Admin
    Admin
    Administrator
    Administrator

Mesaj  Admin Dum 29 Noi 2009, 11:01

eu uite am votat NU..si am luat acesta decizie deoarece il respect pe Calvin si nu pentru ca a dat aceii banii ca chiar nu imi pasa, eu il respect pentru ceea ce este nu pentru ceea ce face!
    Ce ma face sa cred ca acest topic(vot) inrautateste si mai rau SITUATIA decat este!
    hai sa zicem ca din vot reiese ca calvin ne paraseste..cine decide acest lucru noi ?!
    Mind_Scream
    V.I.P
    V.I.P

Mesaj  Mind_Scream Dum 29 Noi 2009, 11:51

cauta definitia unei comunitati lulu... o masa de insi care pica de acord pe un stil de a fi si pe o conceptie....toti suntem similari ca dorinte...dar 1-2-3 nu.daca pica unul ceilalti vazand exemplul poate se calmeaza. si daca dorim toti intre noi toti si ck huk ne va alege pe noi.

nu de alta dar pana cand o sa acceptam bataie de joc la adresa propriilor reguli ?? lulu te vad cu gura mare la protejare si pace dar regulamentul de ce nu il aplici ? atatea reguli incalcate zilnic si nimic nu se intampla. apari tu repede cu gura sa zici ca "sa nu se mai intample".....si asa e...inca 10 ore...apoi iar se reguleaza astia pe serv si se baneaza si se sufera ca in cort. nu rezolvi nimic iertand. trebuie si cate un sut. sper ca mai stim cum se da unul,nu ? lulu e timpul sa faci pe taticul ca pe mamica ai facut prea mult.
    Admin
    Admin
    Administrator
    Administrator

Mesaj  Admin Dum 29 Noi 2009, 12:03

NU MAH OCUP EU DE SERVER!!!!!! EU DE FORUM MA OCUP CE VREI SA FAC SA II DAU BAN PE FORUM CA NU RESPECTA REGULAMENTU DUPA SERVER!
    Mind nu imi spune tu mie sa pun eu pichoru in prag tu trebuie sa faci asta doar tu esti ONWERU SERVARULUI. eu ma ocup de forum

Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum 29 Noi 2009, 12:13, editata de 1 ori
    sunt_beat
    Scoala huK
    Scoala huK

Varsta : 36
    Localizare : Braila

Mesaj  sunt_beat Dum 29 Noi 2009, 12:07

eu am votat tot NU....si orice ati face voi nu ne v-a parasi...orice ati zice ati face...pt ca:

cand avea master/administrator tot erau certuri cu el acuma a ajuns omu s-a va intoars roata
    mereu ati avut ceva cu el
    el nu uita niciodata de unde a plecat....oricum votu e aiurea v-a zic eu....ock are acces la krond chiar mai mare ca mn...oricum cum am zis trebuie eliminati cativa de aici si comunitatea v-a merge perfect de cand au venit 2 playeri mai "vechi" se duce de rapa serveru nu vedeti ca voi sunteti bolovanii aici?

p.s: cand vor pleca cei 2 bolovani voi reveni si eu pe server....pana atuncia stau pe bara
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  cTz Dum 29 Noi 2009, 12:14

sunt_beat a scris:eu am votat tot NU....si orice ati face voi nu ne v-a parasi...orice ati zice ati face...pt ca:

cand avea master/administrator tot erau certuri cu el acuma a ajuns omu s-a va intoars roata
    mereu ati avut ceva cu el
    el nu uita niciodata de unde a plecat....oricum votu e aiurea v-a zic eu....ock are acces la krond chiar mai mare ca mn...oricum cum am zis trebuie eliminati cativa de aici si comunitatea v-a merge perfect de cand au venit 2 playeri mai "vechi" se duce de rapa serveru nu vedeti ca voi sunteti bolovanii aici?

care sunt acei 2 playeri ??? si daca spui ca e vina lor de ce nu s-au intamplat toate astea si in trecut daca spui ca ei sunt vechi?????
    ce nu intelegi ca voi sunteti problema aici si nu noi???? de ce toata lumea are ceva cu voi? suntem toti nebuni ? uita-te la vot si vei vedea rezultatele.nu cred ca toti cei care au spus "da" sunt din bucuresti , d'aia cu fite cum spuneti voi.
    cand cineva iti spune ca esti p.rost poti sa-ti pui un semn de intrebare sau sa nu-l bagi in seama , insa cand majoritatea iti spune ca esti p.rost atunci chiar asa e.e doar un exemplu.

LE: ce nu intelegi ca inainte ca el sa apara comunitatea mergea foarte bine.spun el pentru ca tu initial si gary a-ti avut bun simt insa pe parcurs l-ati pierdut si voi.daca tot nu se va rezolva treaba asta , este o singura solutie.ori facem un sv si ne mutam toti "nebunii" acolo si ii lasam pe ei aici ori fiecare se duce pe alt sv si spunem pa comunitatii.
    sunt_beat
    Scoala huK
    Scoala huK

Mesaj  sunt_beat Dum 29 Noi 2009, 13:38

tu nu vezi ca toate se intampla acuma?de cand ai revenit TU si Butuc numai cearta cautati...oricum pe mine nu ma mai intereseaza....faceti BORS din partea mea...de asta sau dus si jucatori fideli pt ca ii tinem pe astia vechi......
    mclocky
    mclocky
    Scoala huK
    Scoala huK

Data de inscriere : 18/09/2009
    Localizare : BERCENI CITY

Mesaj  mclocky Dum 29 Noi 2009, 13:39

frate chiar daca dam da/nu pana l`a urma mi se pare imposibil sa excludeti un om, de pe srv, poate ca acel comportament in reprezinta este "mai sef" fata de noi
    si daca sunt din bucuresti trebuie sa am "fitze" de unde ati scoso si pe asta
    tot e in vag nu este nimik concret
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  cTz Dum 29 Noi 2009, 13:48

sunt_beat a scris:tu nu vezi ca toate se intampla acuma?de cand ai revenit TU si Butuc numai cearta cautati...oricum pe mine nu ma mai intereseaza....faceti BORS din partea mea...de asta sau dus si jucatori fideli pt ca ii tinem pe astia vechi......

de unde sa revin ??? ma joc pe sv asta dinainte sa auzi tu si toti prietenii tai din braila de el."ii tinem pe astia vechi" pai baiatule sunt multi playeri vechi care inca joaca pe sv , cu ei A CRESCUT SV nu cu d'astia ca tine intelegi?hai sa-i dam afara pe toti cei vechi si sa facem loc altora noi gen lucky si altii care nu stiu sa faca un demo si spun de bebe ca ii spunea cineva pe sv ce se vorbeste pe chat.hai te rog nu ma fa sa stau sa iti enumar toti adminii facuti de tine care sunt || cu cs'ul si se pierd pe harta ok ? toate se intampla din cauza VOASTRA , a astora din braila care nu aveti pic de caracter si va credeti mari smecheri ca a-ti platit 500 de mii la sv.sincer pentru voi n-am pic de respect , mi-e scarba.
    Admin
    Admin
    Administrator
    Administrator

Mesaj  Admin Dum 29 Noi 2009, 13:50

Dece totu se rezuma la banii? nu vedeti ca atii trecut la off-topic!
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  cTz Dum 29 Noi 2009, 13:54

Admin a scris:Dece totu se rezuma la banii? nu vedeti ca atii trecut la off-topic!

pai nu vezi ca doar asta au ei in cap????? totul la ei se rezuma la faptul ca au dat niste bani la sv si atata tot.
    Mind_Scream
    V.I.P
    V.I.P

Mesaj  Mind_Scream Dum 29 Noi 2009, 14:01

eu unul pur si simplu vreau sa vad ce se intampla. sunt curios cam ce simt membrii comunitatii (asa face un owner..nu alte exemple).

serv cu "cei vechi" mergea mai bine ca oricare altul...nu ei sunt pb. ci "cei noi". mi se falfaie de unde sunt. ei gresesc. inainte nu bazaia nici musca. acum numai fite vad pe serv. logic... parvenitii au o diferenta nu comunitatea.

sincer ma uit cu tristete la post-urile voastre...unii nu mai au coloana vertebrala....altii sunt total ..ilogici...

dar opiniile voastre conteaza, totusi ... "votez cu ck ca oricum nu pleaca"...betivane... gust amar mi-ai lasat...nu stiu ce ai dar in loc sa fii sustinator al corectitudinii esti partinitor al "bazatilor" ...heh.. deja usor usor incepe sa mi se ia. si obs ca garda veche incepe sa dispara iar de pe serv.

uitati-va in oglinda baieti. vedeti daca va place ce e acolo.

nu mai comentez.
    sunt_beat
    Scoala huK
    Scoala huK

Mesaj  sunt_beat Dum 29 Noi 2009, 14:05

mind......toate se intampla din cauza lui ctz....cum am zis..eu ma retrag..spor la adminat desteptule...nu uita ca e server public scarbosule....nu imi pun mintea cu un mucos...ca as ajunge dracu un ... ca tine...Neutral si cu asta mi-am incheiat toate socotelile cu aceasta comunitate
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  cTz Dum 29 Noi 2009, 14:15

sunt_beat a scris:mind......toate se intampla din cauza lui ctz....cum am zis..eu ma retrag..spor la adminat desteptule...nu uita ca e server public scarbosule....nu imi pun mintea cu un mucos...ca as ajunge dracu un ... ca tine...Neutral si cu asta mi-am incheiat toate socotelile cu aceasta comunitate

ce usor e sa arunci toata vina asupra mea , nu ? toate se intampla din cauza mea , dar pana sa vii tu si prietenii tai de ce nu se intampla nimic ? ca si atunci jucam pe sv si asa mai departe.intrebarea asta nu ti-o pui ?foarte bine ca te retragi , te-ai bagat prea mult in mocirla , macar te retragi cat mai poti.este un sv public "adultule" dar noi incercam sa il "ridicam" nu sa ramanem cu el pe aceasi pozitie.aducand admini care nu au nici o treaba cu jocul asta nu facem nimic decat sa dam inapoi.intr-adevar ma consider un destept pe langa altii de aici.mucos ? mucosul ala te "dovedeste" la multe capitole.stiu ca multi nu ma inghit si si-ar freca mainile de fericire daca as pleca eu dar sincer nici nu-mi pasa de parerea lor , sa fie sanatosi.
    Unique|S
    Utilizator
    Utilizator

Mesaj  Unique|S Dum 29 Noi 2009, 15:24

INUMAN ce se intampla aici........... Shocked asa ceva in viata nu am putut sa vad ... de vreo 3 luni numa va certati TOT TIMPU...treaba voastra ce faceti dar nu o sa fie de bine Surprised
    `FynaL*3xTasY`
    Utilizator
    Utilizator

Data de inscriere : 21/10/2009

Mesaj  `FynaL*3xTasY` Dum 29 Noi 2009, 16:00

nu se vede cine posteaza pe forum mereu improtriva brailenilor ,aceeasi care incep mereu discutiile astea.in fine fie ceo fi...ma duc sa ma joc...spor la frage!!

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin 01 Noi 2024, 05:33