cTz Dum 29 Noi 2009, 12:14
sunt_beat a scris:eu am votat tot NU....si orice ati face voi nu ne v-a parasi...orice ati zice ati face...pt ca:
cand avea master/administrator tot erau certuri cu el acuma a ajuns omu s-a va intoars roata
mereu ati avut ceva cu el
el nu uita niciodata de unde a plecat....oricum votu e aiurea v-a zic eu....ock are acces la krond chiar mai mare ca mn...oricum cum am zis trebuie eliminati cativa de aici si comunitatea v-a merge perfect de cand au venit 2 playeri mai "vechi" se duce de rapa serveru nu vedeti ca voi sunteti bolovanii aici?
care sunt acei 2 playeri ??? si daca spui ca e vina lor de ce nu s-au intamplat toate astea si in trecut daca spui ca ei sunt vechi?????
ce nu intelegi ca voi sunteti problema aici si nu noi???? de ce toata lumea are ceva cu voi? suntem toti nebuni ? uita-te la vot si vei vedea rezultatele.nu cred ca toti cei care au spus "da" sunt din bucuresti , d'aia cu fite cum spuneti voi.
cand cineva iti spune ca esti p.rost poti sa-ti pui un semn de intrebare sau sa nu-l bagi in seama , insa cand majoritatea iti spune ca esti p.rost atunci chiar asa e.e doar un exemplu.
LE: ce nu intelegi ca inainte ca el sa apara comunitatea mergea foarte bine.spun el pentru ca tu initial si gary a-ti avut bun simt insa pe parcurs l-ati pierdut si voi.daca tot nu se va rezolva treaba asta , este o singura solutie.ori facem un sv si ne mutam toti "nebunii" acolo si ii lasam pe ei aici ori fiecare se duce pe alt sv si spunem pa comunitatii.