DISTRACTIE-MAXIMA

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

+10
Unique|S
mclocky
sunt_beat
Mind_Scream
13
`FynaL*3xTasY`
crypt
cTz
Admin
BuTuC
14 participanți

mutam bolovanu??

Sondaj

vreti sa mutam bolovanul??

[ 25 ]
    mutam bolovanu?? - Pagina 2 I_vote_lcap71%mutam bolovanu?? - Pagina 2 I_vote_rcap [71%] 
    [ 10 ]
    mutam bolovanu?? - Pagina 2 I_vote_lcap29%mutam bolovanu?? - Pagina 2 I_vote_rcap [29%] 

Total voturi: 35
    Sondaj inchis
    BuTuC
    BuTuC
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 19/09/2009

mutam bolovanu?? - Pagina 2 Empty Re: mutam bolovanu??

Mesaj  BuTuC Dum 29 Noi 2009, 17:39

sunt_beat a scris:tu nu vezi ca toate se intampla acuma?de cand ai revenit TU si Butuc numai cearta cautati...oricum pe mine nu ma mai intereseaza....faceti BORS din partea mea...de asta sau dus si jucatori fideli pt ca ii tinem pe astia vechi......

gogule normal sa iau foc cand vad ca ii scoti lui ala banu si a fost prins cu wall(dovezi clare) ,macar ai bunul simt si recunoasteti greselile nu te uita in ochii altora cand in ochiul tau e o adavarata groapa de gunoi
    ps: nu vreau sa vad ca comunitatea asta se transforma in ''asociatie familiara ''
    BenQ
    BenQ
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 11/10/2009
    Varsta : 31
    Localizare : Satu Mare

Mesaj  BenQ Dum 29 Noi 2009, 17:50

sunt_beat a scris:mind......toate se intampla din cauza lui ctz....cum am zis..eu ma retrag..spor la adminat desteptule...nu uita ca e server public scarbosule....nu imi pun mintea cu un mucos...ca as ajunge dracu un ... ca tine...Neutral si cu asta mi-am incheiat toate socotelile cu aceasta comunitate
    asta inseamna jignire beat(ce ai scris u mai sus) nu ce iam zis io la duduev...ai norocu ca nimeni nu iti zice nik...
    duduEV
    duduEV
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/10/2009
    Varsta : 37
    Localizare : braila

Mesaj  duduEV Lun 30 Noi 2009, 01:12

stai tu calm...ce am zis stiu si eu ca sunt jigniri...le spun pt ca trebuiesc spuse.....oricum m-am lasat de serveru asta de aroganti....aici sunt beat
    cK
    Utilizator
    Utilizator

Data de inscriere : 04/11/2009
    Varsta : 36
    Localizare : Braila

Mesaj  cK Lun 30 Noi 2009, 03:54

in primu rand maimuta lam facut pe mck ca imi permit unele glume cu el
    2.Mind te`am simpatizat si te respect in continuare ptr gandirea care o ai dar uneori lasa de dorit te`ai coborat la mintea lu ctz si bebe
    MIND ma faci sa rad cu sondaju asta Smile)))) cred ca tie nu ti-a iesit maseaua de minte Laughing iao ca pe o gluma nu ca pe o jignire cum faceti de obice ca iar umpleti forumu de posturi si pacat cai dati de munca lu LULU
    3Invidie si Dusmanie la orice pas
    4 cand sa facut ultima conferinta am renutat la tot dar uni oameni cu capu pe umeri si care au gandit corect mau rugat sa raman si sa nu ascult la aberatile voastre

5 Daca vas zice cum sta treaba cu serveru va-ti baga unghia in gat sau vas vedea pe la pro tv la stiri

6 Good luck la frage si la invidie dusmanie ce vreti voi

PS. eu nu am NIMIC cu NIMENI voi aveti ce aveti cu MINE cum vam mai zis si in alt topic eu nu deranjez pe nimeni atat timp cat nu sunt deranjat si sunt multi admini si playeri care va poate confirma cius pa pa Wink
    cTz
    cTz
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Localizare : undeva departe.

Mesaj  cTz Lun 30 Noi 2009, 11:58

cK a scris:in primu rand maimuta lam facut pe mck ca imi permit unele glume cu el
    2.Mind te`am simpatizat si te respect in continuare ptr gandirea care o ai dar uneori lasa de dorit te`ai coborat la mintea lu ctz si bebe
    MIND ma faci sa rad cu sondaju asta Smile)))) cred ca tie nu ti-a iesit maseaua de minte Laughing iao ca pe o gluma nu ca pe o jignire cum faceti de obice ca iar umpleti forumu de posturi si pacat cai dati de munca lu LULU
    3Invidie si Dusmanie la orice pas
    4 cand sa facut ultima conferinta am renutat la tot dar uni oameni cu capu pe umeri si care au gandit corect mau rugat sa raman si sa nu ascult la aberatile voastre

5 Daca vas zice cum sta treaba cu serveru va-ti baga unghia in gat sau vas vedea pe la pro tv la stiri

6 Good luck la frage si la invidie dusmanie ce vreti voi

PS. eu nu am NIMIC cu NIMENI voi aveti ce aveti cu MINE cum vam mai zis si in alt topic eu nu deranjez pe nimeni atat timp cat nu sunt deranjat si sunt multi admini si playeri care va poate confirma cius pa pa Wink

nici eu nu ti-am zis tie maimuta.deci? cum e ? hai lasa-ma cu vrajeli d'astea , nu o da la intors ok ??? o singura data daca mai sunt jignit de oricine o sa-mi fac si eu dreptate,nu-mi pasa.hf
    Mind_Scream
    V.I.P
    V.I.P

Data de inscriere : 04/11/2009

Mesaj  Mind_Scream Lun 30 Noi 2009, 12:09

ck, nu am nimic personal cu tine, si daca tii minte, noi am mai vb si stabilisem ceva. trebuia sa fii bland si sa nu mai jignesti pe serv. de ce nu incerci asta? te costa ceva ?

prin gandire dreapta, calm si fermitate castigi automat respectul. dar o jignire spala mai tot. iar tu nu te poti abtine ca la 1-2 saptamani sa nu tragi cate o replica( si asta pt ca te abtii in parte)

post-ul nu l-am facut eu , desi mi se pare o idee buna. nu pt ca te-ar da afara ci poate ca te-ar face sa intelegi ceva si sa iti revizuiesti atitudinea. uite-te la sondaj...nu iti zice ceva? cam 72% din insi te displac atat incat sa iti doreasca absenta. fa un astfel de sondaj despre mine sau void sau huk si va iesi invers proportia. liderul conduce prin exemplu nu cu biciul sau cu trufia.

poti da un asemenea exemplu ?
    `FynaL*3xTasY`
    Utilizator
    Utilizator

Data de inscriere : 21/10/2009

Mesaj  `FynaL*3xTasY` Lun 30 Noi 2009, 14:19

uitati-va al ctz ca numai el posteaza si el e cine e,dute ma omule si gasesteti altceva de facut cu talentele astea.ai tu ce ai cu brailenii,esti chiar nesimtit cu problema asta vedeti de ale tale acolo..chiar treb sa comentezi tu peste tot....
    BuTuC
    BuTuC
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  BuTuC Lun 30 Noi 2009, 14:44

`FynaL*3xTasY` a scris:uitati-va al ctz ca numai el posteaza si el e cine e,dute ma omule si gasesteti altceva de facut cu talentele astea.ai tu ce ai cu brailenii,esti chiar nesimtit cu problema asta vedeti de ale tale acolo..chiar treb sa comentezi tu peste tot....

offtopic warn

ps: inchideti topicu ca se bat campii

ms
    pOnT1nO
    pOnT1nO
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Data de inscriere : 18/09/2009
    Localizare : Madagascar

Mesaj  pOnT1nO Lun 30 Noi 2009, 14:46

BuTuC a scris:
    `FynaL*3xTasY` a scris:uitati-va al ctz ca numai el posteaza si el e cine e,dute ma omule si gasesteti altceva de facut cu talentele astea.ai tu ce ai cu brailenii,esti chiar nesimtit cu problema asta vedeti de ale tale acolo..chiar treb sa comentezi tu peste tot....

offtopic warn

ahahah =))))))))))

zici tu ca are ceva cu voi "braileni" a zis ceva de tn?sau de sunt_beat?sau de undercover? e vb de ck!
    Admin
    Admin
    Administrator
    Administrator

Data de inscriere : 17/09/2009
    Varsta : 34

Mesaj  Admin Lun 30 Noi 2009, 15:23

Ia gata sa POSTEZE doar aia care au ceva de spus, care mai posteze doar ca sa se faca remarcat si nu au ce face va primi WARN!
    NU MAI FACETI SPAMM DEJEABA CAUTATII SECTIUNEA "DIVERSE" SI JUCATIVA ACOLO FAZAN! Sper ca m-am facut inteles!
    BuTuC
    BuTuC
    Gradinita huK
    Gradinita huK

Mesaj  BuTuC Lun 30 Noi 2009, 15:32

lulu inchide topicu

operatia a reusit ,pacientu a murit

off

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin 01 Noi 2024, 03:05